3 gode øvelser nede i fitnesscenteret

Jeg er for nyligt begyndt at træne nede i FitnessDK. Jeg har tidligere trænet i FitnessWorld, men er nu skiftet over, da FitnessDK ligger tættere på hvor jeg bor i København.

Min træningsrutine består næsten af 3 faste øvelser. Jeg træner sjældent i længere end 30-40 minutter ad gangen, da jeg træner om morgenen, inden jeg skal på arbejde – og som selvstændig vil jeg rigtigt gerne afsted på arbejde. 🙂

Herunder kan du se de 3 øvelser, jeg er blevet glad for.

I øvrigt spiser jeg proteinpulver efter træning, og jeg har en anden række kosttilskud fra Helsebixen.dk liggende derhjemme.

workout med tunge vægteSquats

Hvis ikke squatmaskinen er taget, starter jeg altid her.

Squats træner så mange forskellige muskelgrupper, at man skulle tro, det var løgn. Det træner den meget vigtige coremuskulatur. Du får ryggen trænet, lårerne trænet og så videre.

Det er en hård øvelse. Men den er fed. Du kan mærke det i lænden bagefter.

Jeg squatter med stangen på ryggen og kan tage 115 kg en gang som mit absolutte maks. Normalt kører jeg reps af 8 med ca. 90 kilo på ryggen med fokus på teknik.

Bryst

Ja, der er gået lidt pop i øvelsen – men jeg kan nu godt lide at køre bryst alligevel. Bare ned på den vandrette plade og op med stangen med 50-60 kg på hver side.

Jeg kan ikke løfte særligt meget i bænkpress. Men jeg kan godt lide øvelsen og laver den næsten hver eneste gang.

Pull ups

Den her video er cool og viser, hvordan du hurtigt lærer at tage flere pull ups:

Den sidste, jeg altid kører nede i FitnessDK, er pull ups. Idéen bag at lave så mange pull ups er ikke så videnskabelig igen – jeg kan bare godt lide tanken om at træne alene med ens kropsvægt.

Og så er det at se, hvor mange pullups man kan tage uden stop en fed metrics. Både fordi, at mindre vægt og flere muskler bidrager positivt til det.

Der findes rigtigt mange øvelser, man kan lave – jeg har også tidligere været glad for military press, jeg kører også curls en gang imellem, og jeg kan godt en sjælden gang give mig til at træne ben i en isoleret maskine.

Jeg træner ikke så meget på hold endda. Det skal kun være hvis min kæreste har hevet mig med over på et hold, at jeg gider rykke på det. Jeg kan bedre lide at lege lone wolff og træne i mit eget tempo til min egen musik – men jeg anerkender, at man bliver forpustet på en helt anden måde, når man giver den gas på ens hold.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
3 gode øvelser nede i fitnesscenteret, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar