Bodylab.dk

Den danske producent Bodylab er på mange måder unik. Her både skaber, administrerer og sælger en og samme skabning produkterne og det skaber billige produkter og andre fordele!

Bodylab blev startet tilbage i 2002 som en dansk virksomhed, og selvom vi nu snakker 2012 – snart 10-års jubilæum – har intet ændret sig her. Bodylab.dk er stadig en dansk virksomhed, hvis produkter også bliver produceret i Danmark. Det er allerede en vis garanti for at produkterne er i orden, da vi i Danmark har nogle ret heftige krav til fødevare- og kosttilskudsproducenter.

Billigt proteinpulver med Bodylab

Især proteinpulveret er Bodylabs store force. De producerer proteinpulver i masser af smagsvarianter, herunder neutral, vanilje, mango, chokolade og min personlige favorit jordbær. Men også hvis du er interesseret i kreatin, fedtsyrer, weightgainer, proteinbarer eller noget helt andet kan Bodylab hjælpe dig på vej.

Ikke alene kosttilskud og som proteinpulver kan du ved hjælp af Bodylab få fingrene i. Også almindeligt træningsudstyr som handsker, bælter, trøjer, bukser og sågar sko kan du fra tid til anden købe.

Men hvad der for alvor er med til at adskille Bodylab fra konkurrenterne er, at det er en gennemgående professionel butik! På hjemmesiden kan du ikke alene købe alle produkterne til billige priser og endnu billige engrospriser, men du har også mulighed for at læse guides til brug af proteinpulver, til sunde og proteinrige måltider, til træningsmaskiner, træningsprogrammer, at cutte, at bulke og meget, meget mere. Det er en sand database af fantastisk viden om alt om kroppen, du har brug for at vide, hvis du er seriøs med din træning og din kost.

Mine egne erfaringer med Bodylab.dk

Nu er dette ikke en anmeldelse uden grund; jeg har selv lagt et par tusinde kroner i Bodylab.dk efterhånden, og det har været en stor fornøjelse. Mine pakker er blevet sendt samme dag, som jeg har lavet bestillingen, og da Bodylab har en aftale med GLS-pakkeshops rundt omkring i landet kan jeg spare 50kr i forhold til Post Danmark ved at gå 50 meter ned til den nærmeste kiosk i Aarhus C eller lige tage den med på vejen, når jeg er i Netto i Aarhus N, hvor der ligge en Blockbuster (GLS pakkeshop) lige ved siden af. Excellent.

Hvorvidt proteinpulveret er af højere eller lavere kvalitet end f.eks. Nutramino skal jeg ikke kunne sige. Det har jeg slet ikke den nødvendige viden om; men at jeg, og en del af de kloge mennesker på eksempelvis Bodybuilding.dk benytter Bodylabs produkter er mere end nok til mig. Så er det også godt nok til mig.

Ved at være fan af Bodylab på Facebook eller have en bruger på førnævnte side får du tilmed en gratis shaker med hver ordre. Jeg har efterhånden et par stykker, men de har en tendens til at lugte sindssygt råddent efter at have brugt proteinpulver i et par uger, så jeg har det rigtigt godt med lige at snuppe en ekstra, når lejligheden byder sig.

Ofte tilbud og rabatkoder

Signer du op til Bodylab.dk’s nyhedsbrev får du en gang imellem et godt tilbud eller en rabatkode til butikken med din mail. Det er rart for en enkelt gangs skyld rent faktisk at modtage noget nyttigt i ens e-indbakke fremfor de horrible tilbud og spam-agtige mails, man ofte mødes af efter at have sagt ’Lad gå da’ til at modtage nyhedsbrevet.

Ved at købe stort ind af eksempelvis Bodylabs triumf proteinpulver, har du gode muligheder for at spare rigtigt mange penge. Allier dig med et par venner og køb eksempelvis 20kg proteinpulver, hvorved I pludseligt opnår en rabat på 20 % af hele prisen. Og det er ikke så lidt, skulle vi hilse at sige, når der købes så meget!
Som en sjov note kan det nævnes, at prisen for at spise proteinpulver er lavere end prisen på at spise samme mængde tun, hvis du køber i så store kvantiteter jf. Bodylabs egen side.

Derudover har du mulighed for naturligvis at købe proteindrikke, koffeinpiller (men pas på med dem!), slankemidler og andre sjove ting. Ved du, at du vil opbygge muskler eller tabe dig, kan du følge guidesne på siden til de produkter, du i så fald har brug for, for at denne mission bliver en succes.

Jeg kan kun anbefale Bodylab.dk til dine fremtidige indkøb af kosttilskud, proteinpulver, weight gainer, træningsudstyr og des lignende. Priserne er bare lavere på nettet, og når Bodylab både producerer og sælger selv springer de alle fordyrende mellemled over til fordel for os, der bare gerne vil have en omgang billig proteinpulver til næste session i FitnessWorld! 🙂

Køb ind hos Bodylab.dk her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
Bodylab.dk, 8.0 out of 10 based on 5 ratings