Genstart dit liv og dine smagsløg

Er du som så mange andre en, der elsker at spise det, der er lidt forbudt men som bare smager så godt? Kan det også ses på din mave og mærkes på dit helbred, men du kan ikke lade være?

Så har du vist brug for at få genstartet dit liv. Der findes mange måder at gøre dette på, men som alle ved, så tager man det hele på igen, hvis man prøver alle mulige vanvittige kure, der kun hjælper her og nu men ikke er langsigtede. De fleste ønsker et varigt vægttab – og dette kan du få med en juicefaste.

 

Væk med maden

En juicefaste eller ”reboot” som det populært kaldes, går i al sin enkelhed ud på, at man stopper med at spise fast føde i en periode. I stedet drikker man grøntsagsjuice, der er proppet med vitaminer og gode ting. Det er 100% naturligt og giver din krop ro. Du vil opleve, hvordan du får masser af energi og samtidig taber dig voldsomt hurtigt.

Australieren Joe Cross har nærmest revolutioneret konceptet og gik på 60 dages juicefaste, hvilket ændrede hans liv. Du kan gøre det samme. Det genstarter dine smagsløg og ændrer hele dit liv. Hvis du falder af hesten, så er det op igen og fortsætte. Din krop vil takke dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)