Alle kan være sund i hverdagen

Vi kender alle sammen til at være stresset og ikke have tid til motion og sundhed. Det er helt klart noget, som alle tænker engang imellem, men du bliver nødt til at have tid til at bevæge dig. For på sigt kan du ikke holde til ikke at slappe af. I perioder hvor du har travlt, kan du gøre helt simple ting, som vil gøre en kæmpe forskel for dit helbred. Drop f.eks. elevatoren og tag i stedet trapper, når du har muligheden.

 

Alle råd her er nogle, som du kan gøre uden at skulle tænke nærmere over din sundhed. Det er oplagt for alle, som har et stresset liv, hvor de ikke føler, at de har tid til at bevæge sig.

Trapper er gode for hjertet

Når du har muligheden for det, skal du altid vælge at tage trapper fremfor elevator. Det gør en kæmpe forskel for dit hjerte, at du bevæger dig op ad trapper.

Det skyldes, at det et langt hårdere, og mange går faktisk i fitness for at lave lignende øvelser, som du kan lave helt gratis ude i virkeligheden.

Hvis du arbejder på kontor, så har I helt sikkert trapper, fordi det er meget almindelig måde at bygge et domicil på. Hvis I ikke har, skal du sørge for at gå meget rundt, når du er på arbejde.

I dit hjem er det også godt, hvis I har trapper, for så får du hele tiden bevæget dig. Hvis du mangler nye trapper eller gerne vil have det, kan du se et kæmpe udvalg her.

 

Søvn er gud

Hvis du kun skal vælge et produktivitetsmiddel, så vil vi klart vælge søvn. Mange har fokus på motion og alle mulige andre ting. Sandheden er, at du selv med en usund krop kommer langt, hvis du sørger for at sove.

Du vil efter få uger mærke, hvordan din hjerne tænker hurtigere, og du vil opdage, hvor vanvittigt det var, at du ikke sov. Hvis du i forvejen er stresset, så må du ikke spare en god nattesøvn væk, for det kommer til at bide dig i røven i længden.

Det er også endnu en grund til, at det er godt, hvis du går op ad trapper, for så bliver du rent faktisk mere træt, og du falder dermed hurtigere i søvn.

 

Spis sund mad

Det er ikke hårdere at spise sundt, end det er at spise usundt. I dag er der mange sunde måltider, som du kan vælge, så der er ingen god undskyldning.

Hvis du ikke sover nok, er du tilbøjelig til at spise mere usundt, end hvis du sover meget. Det er grunden til, at vi vil anbefale, at du får din søvn, for så er det lettere at vælge sund mad.
Når du spiser sundt, bliver du også mere glad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)