Warning: Creating default object from empty value in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelsundhed.dk/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Koffein i shampooen – skal det nu hjælpe?

En ny trend er på vej over fra USA – denne gang handler det om koffeinholdig shampoo, der skal styrke dit hår og forhindre hårtab.

Koffein er ellers noget, vi normalt forbinder med at holde sig vågen. Vi drikker koffein i vores kaffe for ikke at falde i søvn og energidrikke som Red Bull og Monster lover at holde os kørende i lang tid ad gangen. Men nu kommer der shampoo til landet med koffein i – og det har fået navnet Alpecin. Linket fører til webshoppen made4men.dk, hvor du har mulighed for at købe netop Alpecin til en pris på cirka et hundrede kroner.

Idéen er simpel:

Shampooen skal styrke dine hårrødder og forhindre hårtab. Det sker ved at koffeinden absorberes af håret. Du skal derfor lade din shampoo sidde i håret i hvert fald i to minutter og gerne i længere tid.

Effekten skulle du gerne kunne se efter at have brugt din nye og fine shampoo i et par uger.

Alpecin-shampooen er egentligt udviklet til mænd, men flere engelske kvindebloggere har også brugt den med en vis succes – det kan du se, hvis du googler efter alpecin.

Du får også en video til sidst:

Skriv gerne en kommetnar, hvis du har prøvet det!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (4 votes cast)
Koffein i shampooen - skal det nu hjælpe?, 8.5 out of 10 based on 4 ratings

4 Responses to Koffein i shampooen – skal det nu hjælpe?

 1. Bent juli 12, 2013 at 7:40 am #

  Jeg var begyndt blive lidt tyndhåret, men så prøvede jeg denne shampoo. Jeg har ikke oplevet mere tyndhed siden da, tværtimod føles mit hår stærkere og blødere. Det er nemt at bruge og skal kun sidde i kort tid for at virke, og jeg kunne begynde at se forbedringer efter et par uger. Kan varmt anbefales til alle mænd der ønsker at beholde håret lidt længere.

 2. Margit juli 12, 2013 at 8:01 am #

  Jeg har været i gang med shampooen i to uger og kan se en betydelig forandring. Burde næsten have taget før og efter billeder 🙂 Kan helt klart anbefales!

 3. Jesper juli 17, 2013 at 4:52 pm #

  Jeg er ikke en reklame

 4. Jesper juli 31, 2013 at 3:51 pm #

  Skal dog lige noteres at den videnskabelige del bag Alpecin er rimelig begrænset: http://hairhelp.dk/alpecin-koffein-shampoo/

  Det kan godt være det virker, det håber jeg da for dem som benytter sig af det, men jeg ville nu være skeptisk 🙂

Skriv et svar