Oksemedaljoner med bacon og wok

Ekstremt lækker mad med en smule rødvin kan sagtens være sundt; jeg præsenterer oksemedaljoner med bacon og wok for dig!

At lave lækker mad en aften kan sagtens lade sig gøre både på relativt kort tid og til en fair pris. I aften slog jeg mig løs med en ven med oksemedaljoner svøbt i bacon samt dertilhørende wok. Det tager omkring en halv time at lave og den samme tid at spise, hvis du tager dig god tid foran fjernsynet med en god gang rødvin, som det ses på billedet herover.

Oksemedaljonen er købt i Kvickly for 75kr og den vejede godt 600g. Ikke en dårlig pris for denne type af kød overhovedet. Derudover er der skabt en wok med ingefær, tomat, løg, hvidløg, peberfrugter, og lidt mere ingefær. Rigtigt meget ingefær – det er en potentiel fælde, man skal passe meget på med, fandt vi desværre ud af.

Læs også: 22 grunde til at drikke grøn te

Til maden benyttede vi tilmed en smule rødvin for lige at tage det hele op på dét ekstra niveau. Oksemedaljon med wok og bacon kan sagtens lade sig gøre til en fair pris og en hurtig tid – og det er det hele værd en gang imellem!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (5 votes cast)
Oksemedaljoner med bacon og wok, 5.4 out of 10 based on 5 ratings