En rejse til Thailand er sund for både krop og sjæl

Varme og skønne omgivelser gør bare noget ved os. Det er simpelthen balsam for både krop og sjæl at opholde sig i varmen og at befinde sig i skønne omgivelser. I Thailand er der mulighed for begge dele. Og samtidig er der mulighed for at få nogle spændende og anderledes oplevelser med hjem, at spise den mest fantastiske thaimad og at blive forkælet med diverse velværebehandlinger til næsten ingen penge. Blandt meget andet. Så det er ikke så underligt, at rejser til Thailand er så populære.

Du kan se et udvalg med linket her.

Thailand har det hele

Hvis du gerne vil på en eksotisk rejse, men ikke vil undvære moderne bekvemmeligheder og ikke vil rejse alt for primitivt, er Thailand et oplagt valg. Men hører du omvendt til dem, der gerne vil rejse lidt uden for ’the beaten track’ og opleve det lokale liv, kan det også lade sig gøre i Thailand. Begge dele er muligt i Thailand.

Skønne sunde thairetter – både ude og hjemme

Men uanset, om du rejser dyrt eller billigt, bor der hvor alle de andre turister bor eller lidt væk fra turiststrømmen, og om du rejser for at opleve eller slappe af, vil du komme til at spise skønt i Thailand. Thaimad er simpelthen noget af det lækreste, der findes. Og så er det ovenikøbet både sundt og billigt.

Får du lyst til at eksperimentere med det thailandske køkken, når du er hjemme igen, er det bare at kaste sig ud i det. Det er ikke så svært, og det er et godt, billigt og sundt supplement til de danske frikadeller. Af sunde ingredienser der især benyttes i thai-retter kan f.eks. nævnes kokos, chili, karry, chiafrø, nødder også en masse forskellige grøntsater.

Skønne dage på bounty-stranden

I Thailand er der kilometervis af skønne hvide sandstrande, og selv om Thailand også har meget andet at byde på, må du ikke gå glip af strandlivet. Det kan være i en af byerne langs kysten, som for eksempel kongebyen Hua Hin, eller på en af de mange skønne øer. Der er så mange at vælge imellem, blandt nogle af de mest populære er Koh Samui, Phi Phi og Phuket.

Spændende dage i hektiske Bangkok

Efter dasedagene på stranden kan du slutte ferien i Thailand af med et besøg i den pulserende hovedstad Bangkok. Det er noget helt andet end det afslappede liv på en lille ø, men bestemt også værd at opleve.

Bangkok byder på masser af spændende seværdigheder og oplevelser, og du kan sagtens bo som en konge uden at skulle betale en formue for det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)