Sådan taber du 0,5 kg om ugen fra dit næste dagligvareindkøb

Hvis du drømmer om at tabe dig, passe dine gamle bukser igen og få mere energi og overskud i hverdagen, så kan det være djævelsk svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Skal man ændre på sine kostvaner? Eller er det vigtigere, at komme i gang med at træne? Og hvilken slags træning er mest effektivt – styrketræning eller cardio? Og hvad med supplementer?

Hvis du googler “vægttab” så dukker der tusindvis af forskellige løsninger op, som alle hævder at være den hellige gral til vægttab. Dukan-kuren. LCHF. 5:2-kuren. Så hvad gør du? Jo. Det er det, som jeg hurtigt og effektivt vil afklare for dig i dag.

Det jeg fortæller dig nu, er sindsygt vigtigt, så spids ører:

Vægttab handler ikke om specifikke slankekure, sunde madvarer eller opgivelse af usunde.

Det handler om, at indtage færre kalorier end du forbrænder.

Så simpelt er det. Spis færre kalorier end du forbrænder, og du vil tabe dig med 100% sikkerhed.

Det vil også sige, at ALLE slankekure, diæter og vægttabsløsninger ikke virker pga. sammensætningen af madvarer (fx low card) – men pga. at de hjælper dig med at komme i kalorieunderskud.

Men lad mig spørge dig om noget:

Hvorfor skulle overhovedet gå på Dukan-kur, LCHF eller 5:2-kur, hvis det hele alligevel bare handler om kalorier? Hvorfor opgive kulhydrater, hvis du nu godt kan lide kulhydrater?

Her er en langt mere simpel måde, at komme i gang på:

Find ud af hvor mange kalorier du skal spise om dagen for at opnå dit personlige vægttabsmål. Det kan du fx gøre her: https://fitnessformularen.dk/kalorieberegner/

Ram dit ønskede kalorieindtag hver dag med plus, minus 100 kalorier. Det kan du enten gøre ved at tælle kalorier, eller finde en kostplan, der passer til dit kalorieindtag. Du finder et stort udvalg af gratis kostplaner her: https://fitnessformularen.dk/kostplan-til-vaegttab/

Når du så har fået en ide om, hvor meget du skal spise for at ramme dit ønskede kalorieindtag, kan du stille og roligt begynde at freestyle. På den måde vil du tabe dig, uden at føle, du er på slankekur. Og intet er ulovligt længere. For du ved, at det hele bare handler om kalorier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sådan taber du 0,5 kg om ugen fra dit næste dagligvareindkøb, 10.0 out of 10 based on 1 rating