Sådan holder jeg mig sund – Peter Donkig

Peter Donkig bor i Aarhus og træner i FitnessWorld heroppe (Jeg bor her også). Her bruger han tid på de frie vægte og på kreatin, proteinpulver og meget mere.

Peter Donkig er et af de mennesker, der ville vil have det maksimale ud af sin træning. Derfor har han også valgt at investere en hel del penge i kreatinpulver, proteinpulver, allicinpiller og meget mere. Denne udgift er ikke til at tage fejl af, men det er resultaterne heller ikke. Peter er blevet væsentligt både større og stærkere, siden han startede med at bruge disse remedier, og derfor har han heller ingen planer om at stoppe.

“Jeg er jo nok steget en hel i både masse og styrke, men jeg spiser og drikker også tilbehør for 5-600 kroner om måneden. Det gør ret ondt på projektet, når jeg er studerende. Jeg er nemlig også glad for teknik og skal fx ud at købe den nye iPhone 5 nu, hvor den endeligt er udkommet. Så er det svært at lave prioriteringer lige pludseligt.”

Løsningen for Peter Donkig har indtil nu været at låne lidt penge af hans forældre til at klare sig for på studiet. Forældrene forstår situationen og at Peter har brug for lidt ekstra til at leve for. Noget, som Peter naturligvis værdsætter meget.

Skal på toilet hele tiden

Men at blive større kræver andet end en stor pengepung. Et af de store problemer ved at være på kreatin i samme omfang som Peter Donkig er, at han skal på toilet hele tiden. Fordi at kreatin binder vand til kroppen, er han også nødt til at drikke rigtigt meget, og som et resultat heraf skal han mere eller mindre hele tiden på toilet. At tisse 7-8 gange om dagen er ikke unormalt for Peter.

“Jeg har en kæreste, der er lidt træt af det, men det er også næsten det største problem. Nåh ja – når jeg kører hjem til mine forældre på Fyn, så skal jeg stoppe et par gange for at tisse. Men det går jo nok det hele.”

En anden fordel ved at gå så meget op i sin sundhed er for Peter, at han kan undervise og hjælpe hans venner med deres:

“Mine venner er faktisk glade i de fleste tilfælde for den hjælp, jeg rigtigt gerne vil give dem. Jeg vil dem jo det bedste. Derfor er jeg heller ikke bange for at fortælle dem, hvis jeg mener, de kan gøre noget bedre eller at de måske ikke burde spise det og det. Et par enkelte venner har bedt mig lade være og lade dem leve deres liv, men de fleste af dem er faktisk super glade for det.”

Vi siger mange tak til Peter Donkig for at have medvirket til dette interview. Det er altid fedt at høre fra personer, der lige giver det den ekstra skalle.te

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Sådan holder jeg mig sund - Peter Donkig, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar