Warning: Creating default object from empty value in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelsundhed.dk/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Sund og hurtig mad – Sådan får du din kylling til at smage noget

De fleste kan lide kylling, men det er ikke alle, der kan få lige meget smag ud af fjerkræet. Om end det er kyllingebryst eller et kyllingelår med skind, smager kylling bare bedst, hvis det har en god smag.

Jeg vil i denne artikel komme ind på nogle nemme opskrifter på kylling, der får dine smagsløg til at kalde på mere mad på grund af den gode smag.

Kyllingebryst med grønt

Vi tager udgangspunkt i kyllingebryst, da de fleste godt kan lide det. Det er dog også et stykke af en kylling, som hurtigt kan blive meget tørt, hvis det ikke bliver tilberedt på den rigtige måde. Tilbereder du dit kyllingebryst ordentlig, vil det være helt saftigt, mørt og fuld af god smag.

Du får dit kyllingebryst til at smage godt, hvis du i stedet for at bruge krydderier under stegningen af dit kyllingebryst, i stedet gør det før stegningen. Gnid dine krydderier godt og grundigt rundt på hele dit kyllingebryst og lad det herefter ligge i 2-3 minutters tid.

Når du kommer til stegningen så sørg for at give din kylling god varme i et par minutter og herefter skrue ned for dit komfur. På denne måde bliver din kylling ikke tør, men i stedet rigtig saftig og enormt smags fuld grundet krydderierne.

Herefter kan du enten servere dit kyllingebryst med en hurtig omgang pasta, som tager omkring 10-15 minutter at lave eller enten koge eller stege nogle grøntsager. Hermed har du et godt, let og hurtigt måltid, der samtidig mætter i længere tid.

Hvis det skal gå ekstra hurtigt, så er det en mulighed at bestille maden udefra ved hjælp af en portal som Takeawayspot.

Du spiser mindre

Smager din mad af noget vil du også hurtigt opleve, at du spiser langt mindre end førhen. Det har noget at gøre med, at dine smagsløg blandt andet bliver mættet og du vil derfor ikke have en nær så stor trang til at spise større portioner eller sågar tage mere end en gang.

Samtidig er det også en god idé, når du spiser din mad, at du formår at tygge den ordentligt og ligeledes ikke spiser for hurtigt, men i et moderat tempo uden at skynde dig.

Du skal helst ikke spise på kun 5-10 minutter, men i højere grad sætte 15-20 minutter af til hvert måltid, da din hjerne og mave først registrere sulten herefter. Bruger du 15-20 minutter på hvert måltid, vil du derfor også spise langt mindre, da du vil føle dig mæt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Comments are closed.