personlig træning vil hjælpe dig i mål

Overvejer du en personlig træner? Det kan de hjælpe dig med

Hvis man har lidt svært ved, at komme i gang med træningen, et vægttab, eller blot gerne vil se bedre resultater. Så kan en personlig træner, være en rigtig god ide. Men det kan være svært, at vurdere præcis hvordan et personlig trænerforløb foregår. Men her kan du læse, om hvad en personlig træner typisk gør for dig. Og hvorfor folk med personlig træner, ofte får bedre resultater end alle dem uden.

Inden man går i gang

Hvis man gerne vil i gang med et personlig trænerforløb, er der nogle steps man går igennem. Dette gøres for, at man kan lægge en skræddersyet plan til lige præcis dig. For alle mennesker er forskellige, og derfor er det også forskellige ting der skal til for at vi taber os optimalt. Eller for at vi tager optimalt på i muskelmasse, og præstere bedre.

Derfor tilbyder mange trænere også, at man kan starte med at komme til en uforpligtende samtale. Her kan man snakke om de mål, udfordringer eller andet som man måtte have. Det kan være der skal tages hensyn til særlige behov, eller situationer. Dette er også din mulighed for, at se træneren an og mærke om du føler dig tryg af om han/hun forstår dine behov. Det er altså her i sammen lægger en plan, for hvordan forløbet skal være. Og i kan også her forventningsafstemme med hinanden, og du kan stille de spørgsmål du måtte have.

Til denne samtale er det også rigtig vigtigt, at du allerede inden har tænkt over hvad der motiverer dig. For motivation er det aller vigtigste, for at du kommer i mål med dit forløb og opnår de ønskede resultater. Derfor er det en god ide, at man i fællesskab finder ens motivationsfaktorer. For disse vil kunne vise sig, at blive rigtig vigtige senere hen hvis man mister motivationen til forløbet.

Når man har aftalt et forløb

Når du og din nye træner, har aftalt af i skal lave et træningsforløb sammen. Vil din træner lægge en plan for dig, som du skal følge under hele forløbet. Her vil du modtage en kostplan, som er lavet og skræddersyet til lige præcis dig og dine behov. Den er lavet ud fra din krop, dine mål, og dine behov. Derfor er planen personlig, og kan kun hjælpe lige præcis dig optimalt. For planen sørger for at du får det rigtige at spise, og at du samtidig har nok energi til dagen og træning. Du kan få forskellige slags kostplaner, og de kan tilpasses alle typer mennesker. Hos jonasnellemann kan du f.eks. også få en kostplan hvis du ikke spiser kød, er glutenallergiker, eller har andre behov som der skal tages højde for.  

Og når kost og træningsplan er på plads, vil i også lægge en plan. Denne skal hjælpe dig til, at forblive motiveret og nå dine mål. Planen vil ofte indeholde dit mål, samt en masse delmål som skal gøre det overskuelig og hjælpe dig godt og motiveret i mål. Og under forløbet tilbyder trænerne også, at man kan have nogle træningsforløb sammen. Her tager de med dig til træning, og viser hvordan du laver øvelserne og presser dig selv rigtigt. På den måde nedsætter du chancerne for skader, og øger chancerne for godt resultater. Man kan selv bestemme hvor ofte, man ønsker at have personlig træner timer. Og mange trænere tilbyder også, at man løbende skriver sammen eller holder møder sådan at man holder motivationen oppe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)