Allicin – Fedttab som bivirkning med allicinpiller!

Allicin, der naturligt forekommer i hvidløg, er et fantastisk middel, som alt for få benytter sig af. Ved at købe allicin som et kosttilskud har du mulighed for at opleve et væld af store fordele til en meget billig pris – se mere herunder, hvorfor allicin er et ekstremt undervurderet kosttilskud!

Dette indlæg blev opdateret d. 2 februar 2018 klokken 13.58 med nye informationer.

Allicin, og lignende hvidløgstilskud, er traditionelt set blevet brugt til at holde styr på ens kolesteroltal. Men de mange mennesker, der efterhånden har prøvet allicin med dette formål, har alle sammen oplevet en yderst behagelig bivirkning: allicin medfører nemlig også et væsentligt fedttab og er derfor at benytte både for folk, der ønsker sixpack og for dem, der ønsker et vægttab!

Faktisk blev allicin slet ikke genskabt kunstigt med henblik på fedttab. Som nævnt tidligere er det muligt med hvidløgsekstraktet at holde styr på et ellers for højt kolesteroltal, og det benyttes også samtidigt som et led i kampen mod kraft og for høje blodtryk. At allicin så tilmed hjælper i kampen mod fedtceller er bare prikken over i’et – allicin er et forfærdeligt undervurderet kosttilskud, og hvis du ønsker maksimal effekt af en diet, eller hvi du træner for at få en sixpack til sommer, er der ingen vej udenom løgekstraktet.

Lugtfri, bare rolig

Du kommer ikke til at lugte, fordi du tager allicin-piller. Lad os lige slå den fast med det samme. Allicin indtages i dag som piller sammen med enten morgenmad eller aftensmad, og du kommer ikke til – som tilfældet ellers ofte er med hvidløg – at lugte sjovt bagefter. I stedet får du styr på kolesteroltallet og giver fedttabet et ekstra skub fremad – og fik vi sagt, at det også giver dit immunforsvar et skub i den rigtige retning med et skud hvidløg dagligt?

For at få maksimal effekt ud af allicin og hvidløgsekstraktet er det nødvendigt at tage det i halvhøje doser. Derfor anbefaler vi her på siden, at du køber allicin-ekstrakt flere gange om dagen (2-3), og at hver pille giver dig et minimum af 2500 mcg allicin. Alt under dette vil ikke skabe den ønskede effekt.

Der er ingen bivirkninger – andet end et ikke uvæsentligt kick til fedttabet – ved at benytte allicin per skrivende stund.

Det er i teorien også muligt at få en ønskede mængden allicin ved bare at kværne hvidløg i store mængder til aftensmad og morgenmad, men her vil din ånde (og smagen af din mad) også være derefter. Dette kan på ingen måde anbefales i forhold til blot at købe allicinpiller til billige priser på danske webbutikker.

Jeg har selv købt mine allicinpiller i USA og fået dem fragtet hertil, da det er billigere i den lange ende, men det er ikke et nødvendigt skridt for de fleste. Skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker at få at vide, hvor jeg har købt mine allicinpiller. Det er også dem, der er et billede af i denne guide.

Allicinpiller bør ikke benyttes i kombination med alle typer af medicin, hvorfor du bør kontakte din læge inden du begynder at indtage hvidløgsekstraktspiller som allicin eller S-Allyl cysteine.

Bonusinfo

Allicinpiller minder på mange måder som azithromycin piller. De gør noget ved kroppen, og det er præcis vægttab! Desværre så er det medicin, som skal modtages fra lægen på recept. Man kan dog bestille disse fra udlandet. Bliv klogere på azithromycin på denne informationsside.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (5 votes cast)
Allicin - Fedttab som bivirkning med allicinpiller!, 7.0 out of 10 based on 5 ratings

9 tanker om “Allicin – Fedttab som bivirkning med allicinpiller!

 1. Hey hey.

  Eftersom jeg læser artikler om sundhed osv. med en del kilde kritik, så sidder jeg og undrer mig over hvad allicin gør siden det er fedt reducerende…

  Hvad er belæget for dette? – nogen troværdige kilder der muligvis kan slås op? (:

  Mvh

  Rasmus

 2. hej har fået købt disse to midler, allicin, og alpha lipo a….

  men hvor meget af hver skal dagligt indtages..?

  du skriver min. “Derfor anbefaler vi her på siden, at du køber allicin-ekstrakt flere gange om dagen (2-3), og at hver pille giver dig et minimum af 2500 mcg allicin. Alt under dette vil ikke skabe den ønskede effekt.”

  hvordan skal det tolkes? 2500mcg pr.dag af allicin?

  på bøtten, står der at hver pille frigiver 3200mcg, er det rigeligt med 1 tablet?

  og alpha pille står der 250 mg..så derfor 2 pr. dag, er det rigeligt?

  Vil gerne opnå vægttab, så er meget nysgerrig over hvordan den ønskede effekt opnår bedst muligt?

  På forhånd tak,
  og håber de har en god effekt 🙂

  1. Hej Mira, må jeg spørge hvor du har købt Alpha lipoic acid? -Jeg fik nemlig at vide, at det ikke kan købes i DK :-/
   Er der i øvrigt nogen der kan sige mig hvor man kan købe grøn te ekstrakt (koffeinfri)? Jeg læste om nogle som hedder ‘Life Extension Decaffeinated Mega Green Tea Extract, men aner ikke hvor man kan købe dem!? -Er der nogen som kan hjælpe?

   På forhånd tak:-)

Skriv et svar