22 grunde til at drikke grøn te

Er du også vild med grøn te? Eller vil du bare gerne have en god undskyldning for at drikke en daglig kop te? Læs denne guide og få præcis dette!

Ved grøn te er det muligt at finde langt mere end 22 fordele, men for din skyld lader vi os nøje i denne artikel. Vi tager kun de 22 første og rigtigt fornuftige ting ved at slubre den ene kande grøn te efter den anden i dig – here goes:

 1. Beskytter mod kræft: Antioxidanterne fundet i grøn te er 100 gange mere effektive end vitamin C og 25x mere end vitamin E. Dette er med til at beskytte dine celler mod kræftdannelse senere hen.
 2. Forhindrer hjerteproblemer: Ved at nedsætte mængden af det farlige kolesterol mindsker du også risikoen for at få et hjerteangreb. Også efter at have oplevet et hjerteslag mindsker du risikoen gevaldigt ved at investere i en omgang grøn te fra den lokale købmand.
 3. Hjælper antiaging: En af de antioxidanter grøn te indeholder har navnet polyphenoler, og disse hjælper med at kæmpe mod de frie radikaler rundt omkring i kroppen. Dette betyder på godt dansk, at din antiaging bliver forbedret og skaber en mere elastisk hud.
 4. Smelter dit fedt: Stoffer i grøn te øger dit stofskifte og hjælper dig med at brænde godt 70 kalorier om dagen, eller 7 pund på et helt år. Det er bestemt også værd at tage med!
 5. Flot hud: Ikke alene bliver din hud mere elastisk jf. fordel 3, men det forhindrer også rynker og kræft i huden. Du får simpelthen en flottere hud ved at drikke grøn te.
 6. Stærkere knogler: Nøglen til at grøn te giver dig stærkere knogler ligger i det høje indhold af fluorid. En kop grøn te om dagen hjælper dine knogler med at holde deres naturlige styrke og modstandskraft.
 7. Bedre kolesterol: Ikke alene får du et lavere kolesteroltal med grøn te, men ratioen i forhold til den dårlige kolesterol vs. den gode (lignende effekt opnåes med policosanol) af slagsen forbedres også.

  Grøn te forhindrer overvægt

 8. grøn te i grøn kopForhindrer overvægt: Ved at stoppe glucosecellernes bevægelse inde i din lever og fedtceller er den grønne te også med til at forhindre overvægt. Spiser du ordentligt, motionerer du og drikker du en kop grøn te hver dag kan du være sikker på ikke at ende som overvægtig!
 9. Forhindrer sukkersyge: Ved at øge dit stofskifte – både i forhold til glucose og fedt – forhindres en stigning i dit blodsukker, og i sidste ende forhindrer du derved sukkersyge i at opstå fra starten af.
 10. Forhindrer alzheimes: Vi indrømmer, at der ingen kur er for alzheimers, men grøn te er med til at forhindre reduceringen af dét stof i hjernen, der typisk ender ud i alzheimers. Du kan simpelthen booste din hukommelse ved den fine og grønne te.
 11. Forhindrer Parkinsons: Beskadige hjerneceller af enhver art bliver blandt andet forhindret af grøn te, hvorfor ikke alene alzheimers, men også Parkinsons kan blive forhindret med den billige drik dagligt. Du holder ikke kun din krop, men også din hjerne i gang.
 12. Forhindrer leversygdom: De frie radikaler vi tidligere har været inde over findes også i levere, og også her bliver de nedbrudt af antioxidanter fra grøn te, hvilket skaber en sund og effektiv lever og forhindrer leversygdom.

  Hjælper på blodtrykket

 13. Forhindrer højt blodtryk: Et evigt godt råd til mennesker med højt blodtryk er, at de skal drikke grøn te. Dette hænger sammen med stoffet angiotensin. Stoffet bliver ofte kædet sammen med højt blodtryk, men grøn te er med til at nedtrykke stoffets genopbygning i kroppen.
 14. Forhindrer madforgiftning? Har du prøvet at spise mad for så blot at få dårlig mave og ligge syg i dage efter? Grøn te forhindrer madforgiftning i og med at catechin er med til at dræbe bakterier ofte set sammen med madforgiftning.
 15. Holder blodsukker i skak: Ens blodsukker stiger normalt med alderen, men ved hjælp af polyphenoler og polysaccharider gør grøn te sit for at holde dit blodsukker i skak.
 16. Booster dit immunsystem: De samme polyphenoler og flavenoider i grøn te er med til at booste dit immunsystem og holder dig derved mindre syg. Mindre tid i sengen er lig mere tid til alle de ting, der rent faktisk giver noget her i livet.
 17. Behandler snue og influenza: Er du blevet snottet eller har du fået influenza kan du med fordel bruge den vitamin C grøn te indeholder i stor grad til at behandle disse.
 18. Mod øreinfektion: Har du fået en infektion i øret kan du dyppe en uldtot i grøn te og rense øret med denne. Vi lover dig, at det hjælper på situationen! Det er en lidt alternativ fordel i forhold til de andre fundet her på siden, men det virker.
 19. Hjælper dine tænder: Grøn te er med til at forhindre og udbedre en lang række af bakterier, der normalt skader dine tænder. Du kan med andre ord forhindre paradentose og huller i tænderne ved at investere i et godt læs grøn te.
 20. Mod stress: Stress er vores århundredes store folkesygdom, men det er en folkesygdom, du faktisk kan gøre noget ved. Grøn te indeholder l-theanine, et naturligt stof, der forhindrer stress, men skaber ro i sindet.
 21. Supergodt mod allergier: Mange mennesker med allergi drikker dagligt grøn te som følge af EGCG, der findes i netop den grønne te. Denne forhindrer nuværende allergier i at ødelægge din dag og forhindrer samtidigt nye i at blive skabt.
 22. AIDS: Ingen liste over gode grunde uden at nævne AIDS og HIV. EGCG forhindrer HIV-celler i at binde sig til raske celler og derved også i at udvikle sig.

Konklusion på grøn te

Du bliver med garanti tilbudt en gang grøn te en gang imellem. Vi kan kun anbefale, at du tager imod den – nåede du listen igennem, forstår du med garanti godt hvorfor! Jeg indtager personligt piller med grøn te ekstrakt hver eneste morgen, da jeg ikke er vild med at bruge 20 minutter på en enkelt kop te.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (22 votes cast)
22 grunde til at drikke grøn te, 6.5 out of 10 based on 22 ratings