3 gode råd til at tabe overflødige kilo

Mange orker ikke at skulle til at tabe sig. Det er hårdt og man ser ingen fremskridt det første lange stykke tid. Men det behøver faktisk slet ikke være så hårdt – det er faktisk nemmere end man tror. Man skal bare gøre det rigtigt!

Der findes tusinde forskellige slankekure som helt sikkert virker. Problemet er bare, at disse ikke er simple og er svære at følge. Nogle af dem fremstår nærmes religiøse hvor kulhydrater er djævlen. Det er de ikke.

Der findes så mange at det nærmest kan komplicere mere end at forsimple emnet vægttab.

Læs med her for simple tips til du kan tabe dig uden at det skal være kompliceret.

Undgå sukker og slik

Slik er lækkert fredag aften. Faktisk alle aftenener. Faktisk hele tiden. Men det er overhovedet ikke nødvendigt for at hygge en aften.

Som regel er det noget man spiser når man er mæt og bare har lyst til lidt sødt. Den ”søde-mave” er altid sulten. Men du vil opleve at hvis du stopper med at spise slik, så stopper den ”søde-mave” også med at kalde på slik.

Du står alligevel op dagen efter og fortryder at du spiste 2 kg M&M’s. Du havde altså ikke behov for det. Du havde bare lyst. Prøv at skær ned på dit forbrug af søde ting og du vil finde ud af, at du slet ikke har behov for det.

For resten så er sukker mere vanedannende end heroin. Øhm.

Spis mindre portioner

Et andet tip er at man skal spise mindre portioner. I teorien er det, det samme som med slik. Man har ikke behov for at spise 1 kg bøf med 500g salat og 500g kartofler.

Du er mæt efter 200g bøf. Tro mig. Og hvis du ikke tror mig er det fint – da du blot kan prøve af på dig selv.

Prøv at lægge kniv og gaffel fra dig i 5 min efter du har spist lidt. Du vil finde ud af at du faktisk allerede er mæt, og kun spiser fordi det smager lækkert.

Frås. Men det smager jo så godt.

Lav mindre mad

Nu hvor du ved, at du ikke behøver lave så store portioner, kan du jo også lave mindre mad. Du behøver ikke bruge hele den nyindkøbte pakke hakket oksekød. Du kan blot bruge halvdelen og fryse den anden ned.

Du kan med fordel også investere i en miniovn. Du kan se meget mere om miniovne her! Du vil hurtigt finde ud af at du slet ikke har behov for en stor og klodset ovn, nu hvor du har igangsat projekt ”tab mig”.

Selvtak!

Vi ses om 10 kg 😉

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
3 gode råd til at tabe overflødige kilo, 7.0 out of 10 based on 1 rating