3 produkter, der sætter dit humør i vejret igen

Dårligt humør kan udmærket være genetisk disponeret – eller skyldes dårlig kost. Det behøver ikke nødvendigvis at hænge sammen med din hverdag, sådan som den faktisk er.

Der findes også flere stoffer, der kan hjælpe dig med at sætte humøret i vejret igen.

Herunder finder du tre af dem.

Jeg vil gøre opmærksom på, at ikke alle er tilladte til salg i Danmark – det betyder dog ikke, du ikke har mulighed for at importere dem som privatperson, så længe de sælges fra et andet EU-land.

Modigen

Et lovligt stof er Modigen.

Modigen er et naturlægemiddel – et ekstrakt af en plante. Det er kendt for at have positive effekter på ens humør. I og med at der er tale om et naturlægemiddel er der også flere, der tør give sig i kast med produktet. Mange har en barriere overfor kemiske produkter skabt i et eller andet laboratorium.

Du kan købe Modigen på Helsebixen.dk ved at følge linket her.

New MOOD

I USA har du mulighed for at købe produktet New Mood produceret af Onnit (der findes kun en dansk distributør af produkterne, og han har ikke engang New Mood her).

Onnit laver diverse nootropics og kosttilskud. New Mood er et af dem og det indeholder stoffer lig de, du finder i lykkepiller, der i Danmark bruges til at behandle depressioner.

Det er netop også formålet med New Mood.

Stoffet er ikke godkendt til salg endnu – men du kan købe det i såvel England som Holland, hvilket er inden for EU, og altså lovligt importere det som privatperson. Du har dog ikke mulighed for at importere det i erhvervsmæssig regi.

Jeg har ikke selv erfaringer med New Mood – men det kan lade sig gøre.

Lykkepiller på recept

Hvis du har et problem, et decideret problem med dit humør, bør du naturligvis tage til lægen og overvejer at få lykkepiller på recept.

Disse modererer udslippet af dopamin i hjernen, hvilket kan hjælpe dig til at føle lidt glæde uanset.

Dopamin

Hvad produkterne især modererer, er dopamin i hjernen – og det gælder især for lykkepiller og New MOOD.

Dopamin, hvilket også bliver udløst bl.a. ved indtagelse af kokain og når hjernen ellers har brug for at belønne os, er det stof, vi føler glæde med. I nogle hjerner er der dog mere eller mindre gang i frigivelse af dette dopamin, og her kan det hjælpe med supplementer, der kan hjælpe denne frigivelse i gang.

Det kan være genetisk betinget. Overvej at tage kontakt til en læge, hvis det i længere tid har haft store problemer med humøret – her kan det at få en recept og diagnose være med til at hjælpe dig videre nærmere end et par produkter, du kan bestille over internettet. Nogle gange skal der en professionel til.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.1/10 (7 votes cast)
3 produkter, der sætter dit humør i vejret igen, 5.1 out of 10 based on 7 ratings

Skriv et svar