Bodybuilding.com

Der er rigtigt mange fordele ved at købe ind ved amerikanske Bodybuilding.com; et fantastisk udvalg, ekstremt lave priser og glimrende handelssystem for bare at nævne et par af dem.

Desværre er det et fåtal af de danske sundhedsinteresserede, der overhovedet er klar over, at Bodybuilding.com er en mulighed for danskere. Gesjæften ligger i USA, og derfor er det jo kun amerikanere, der kan bruge den – eller det tror en del i hvert fald. Jeg har selv med stor succes handlet ind hos Bodybuilding.com og nydt godt af deres lave priser, og der er intet i vejen for, at du gør det samme!

Kæmpe udvalg til USA-priser

Der er især to grunde til, at du for fremtiden bør overveje Bodybuilding.com, når du skal købe piller, pulver og andet godt til at skaffe dig et sixpack, store muskler eller en lavere fedtprocent:

  • Udvalget: Bodybuilding.com er den suverænt største aktør på markedet. Kan du ikke finde et stof her, så findes det simpelthen ikke. Siden har alt fra helt amindeligt proteinpulver til obskure ECGC-piller og andet sjov. Hvis du har lidt tid på hånden kan du med fordel surfe siden igennem og nyde de mange fine produkter. Sidst jeg købte ved siden ville jeg faktisk kun have 4 ting, men min ordre endte på 9 genstande; det fortæller noget om udvalget og om, hvor effektivt det sælges. Jeg fik tilmed en gave med, men det er en anden historie.
  • Prisen: I USA er alt bare en del billigere, og det gælder naturligvis også kosttilskud, som Bodybuilding.com sælger. Du kanhelt konkret regne med at spare 30-50 % på dine indkøb samlet set. Det var, hvad jeg selv regnede mig frem til i forhold til at købe tingene i Danmark, og hvis du køber for et par tusinde kroner af gangen løber det op i potentielt rigtigt mange hundrede kroner!

Grunden til, at priserne på Bodybuilding.com er meget lavere end på danske sider (også Bodylab.dk, hvor jeg dog stadigt anbefaler at du grundet vægten køber dit proteinpulver), er, at de i USA ikke har det samme skattetryk og moms som i Danmark. Derfor koster varerne også tilsvarende mindre, men det er helt lovligt at købe ind i USA og få det sendt til Danmark alligevel. Vi lever trods alt i et frit land. Du skal dog være opmærksom på told og moms senere hen, men det kommer vi til herunder.

Jeg har selv med stor succes købt piller, der ikke var tilgængelige i Danmark, og piller, der var rigtigt dyre i Danmark. Alpha lipoic acid, piller med grøn te ekstrakt, allicin-piller, Omega-3-piller og policosanol for at nævne nogle. Du kan naturligvis også købe kreatin, proteinpulver og andre typer af tungere varer, men problemet med disse er, at fragtprisen stiger ganske betragteligt. Derfor foreslår jeg også, at du køber disse hos Bodylab.dk og køber lettere, men ofte også dyre varer, hos Bodybuilding.com.

Pas på moms og told

Når du køber fra USA og beløbet er på over 80kr (bagatelgrænsen) kan du som udgangspunkt blive udsat for told og moms, når pakken kommer til Danmark. Dette er ganske tilfældighedspræget, og min erfaring er, at det sker relativt sjældent. Jeg har personligt aldrig fået toldet en vare på trods af, at det nok burde være sket en gang eller 4, mens en af mine venner har prøvet det 4-5 gange allerede.

Bliver din pakke udvalg af toldere i lufthavnen skal du betale omkring 200kr i told og gebyr samt 25 % af varens pris oveni i moms. Jeg regnede lidt på det sidst jeg købte hos Bodybuilding.com og fandt ud af, at det faktisk stadigt kan betale sig i større mængder (over 6-700kr) at købe dine varer i USA i stedet for i de danske butikker, selvom du skulle være så uheldig at blive toldet.

Fragttiden på pakker fra Bodybuilding.com er det største problem ved at købe piller, protein og andet godt her. Min pakke tog cirka 2 uger for at ankomme, så hvis du er løbet tør for proteinpulver, er det ikke helt optimalt – køb derfor hellere noget ekstra i aften og vær på forkant med dit behov i stedet for at sidde 2 uger helt uden noget.

Fragtprisen varierer alt efter hvad og hvor meget, du køber. Jeg skulle af med omkring 60-70kr for at få fragtet godt 10 pilleglas, et håndklæde, træningshandsker og lidt andet udstyr her til landet, hvilket kunne passes med lidt god vilje ind i en papkasse på omkring 75x75cm. Jeg prøvede af nysgerrighed at tilføje et par kilo proteinpulver, hvilket resulterede i, at fragtprisen næsten blev fordoblet.

Fantastisk vidensbase

Udover at være en ganske suveræn side for at købe kosttilskud og træningsudstyr, så er Bodybuilding.com også hjemsted for en fantastisk vidensbase og et suverænt forum med masser af dedikerede træningssjæle. Vil du vide alt om keto-diæt, om at leve og købe mad for lave priser, om de rigtige workouts eller mange andre ting – så godt som alt relateret til seriøs træning – er Bodybuilding.com stedet at være for dig. Det hele foregår selvsagt på engelsk, men hvis du ikke er i stand til at læse dette sprog i forvejen, så er det vidst på tide, at du lærer det.

Bodybuilding.com er endnu ikke matchet i Danmark eller nogle andre lande og er suverænt i forhold til køb af kosttilskud. Brug linket herunder til at gå direkte dertil og brug Bodybuilding.com rabatkoden “5off100” for at få 5 % rabat på dit næste $100-dollars køb. Ikke dårligt, når priserne er lave i forvejen, og når du får en gratis gave med i købet. Suverænt!

Gå til Bodybuilding.com her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (7 votes cast)
Bodybuilding.com, 6.4 out of 10 based on 7 ratings

Skriv et svar