Dyre slankekure er ikke nødvendigvis effektive

Hvis du har været nede i Netto for nyligt vil du have lagt mærke til, at det er muligt at købe flere forskellige typer af slankemidler. Smoothies, små middagsbars, suppe og endda bøf nudler er nogle af de muligheder, du har.

Der findes også flere forskellige firmaer, der leverer dem – heriblandt er især Noka kendt for deres mange produkter, du også har mulighed for at købe online.

Der er tale om meget dyre produkter – du bliver hurtigt sat mange hundrede kroner tilbage bare for en uge eller to, hvis du vil fylde købeskabet op med fx Noka produkter.

Men hvad er der så tale om – revolionerende produkter? Nej.

Blot lidt lettere produkter

Hvad du betaler for er at få de samme produkter, som du i høj grad spiser allerede i forvejen, men blot indeholdende lidt færre kylhydrater.

Der er ikke tale om nye produkter af nogen art, der indeholder spændende stoffer, som i syvende og sidste ende rent faktisk kan hjælpe dig med at tabe dig. Tværtimod. Der er i stedet blot tage om helt almindelig middagserstatninger, der smager lidt mere kedeligt og indeholder lidt færre kalorier.

Hvis du seriøst er interesseret i at tabe dig uden at bruge 100.000 kroner på processen har jeg en meget bedre ide end at købe dyre Noka-produkter og lignende. Det er i øvrigt ikke min mening at forvandle hele indlægget til en slagsang mod netop Noka – de er blot nemme at bruge, fordi de er så store på dette marked.

Sund kost og masser af motion

Nøglen til at tabe vægt er den samme, som den altid har været – du skal forbrænde flere kulhydrater, end du indtager.

Ved at tage ned i motionscenteret eller ud at løbe sørger du for at forbrænde en masse kalorier. Det har du og din krop godt af. Så vil du hurtigere se resultater og du får masser af selvtillid.

Det store arbejde skal dog lægges i selve kosten. Du skal spise sundt. Det kan lade sig gøre til en vis grad med Nokas måltider, men det koster utroligt mange penge.

I stedet for kan du bare købe en masse kylling og en masse grøntsager i forskellige farver. Med de to ting har du på ingen tid sammensat en meget effektiv kur med masser af protein og ikke særligt mange kulhydater.

Jeg anser måltidserstatninger, som fx Noka, som en undskyldning for ikke at gøre ens vægttab rigtigt langt hen ad vejen. Fordi at det er nemmere med en måltidserstatning. Men det er bare ikke engang tæt på at være bedre til gengæld.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Dyre slankekure er ikke nødvendigvis effektive, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar