Pasta med kylling, pesto og mango chutney

Middagsmad behøver ikke at være en kedelig affære med rugbrød og makrelsalat. Jeg kan anbefale kylling, pesto og mango chutney.

Efter aftensmaden i går aftes var der lidt pasta med pesto, tomater, agurk og peberfrugt i overskud. Det kan med fordel kombineres med friskstegt kylling og en ekstra smule mango chutney for at tilføje en ekstra bunke smag, som billedet tydeligt viser. Hamrende nemt, super lækkert og en god måde at bruge resterne fra aftensmaden på!

Pasta er generelt ikke anbefalet for alle. Det indeholder ret meget energi og bør i det hele taget – ligesom ris – ikke indtages, med mindre, at du er i gang med at bulke (at tage vægt på fortrinsvis i muskler). Forsøger du at tabe dig, eller er du i forvejen i gang med en diæt af en art, anbefales det, at du lader pastaen og risen fuldstændigt være. Også selvom det er fuldkorns eller lignende krumspring; det er ikke en god idé, hvis du rent faktisk forsøger at smide lidt vægt!

Til middagsmad med kylling, pesto og mango chutney udenfor diæt er pasta dog en ganske glimrende løsning, der ikke alene er nem, men også super lækker foran et afsnit af Top Gear imellem eksamenslæsningen! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Pasta med kylling, pesto og mango chutney, 8.0 out of 10 based on 3 ratings