Vil du gerne tabe dig og blive slank?

Mange verden over har nogle kilo for meget siddende på sidebenene og vejer derfor for meget. Derfor er der mange, der ønsker at tabe sig og blive slankere og tyndere. Der findes på den baggrund utallige af slankekure, kostplaner, diæter, træningsprogrammer og smutveje, der lover nemme og varige vægttab. Det er svært at finde rundt i den jungle og vide præcist, hvad man skal gøre for selv at blive en slankere version af sig selv. Få konkrete og effektive råd ved at læse med her.

Hvad er dit udgangspunkt?

Det kan være, du har 5 kilo for meget på kroppen, det kan også være, du har 10, 20, 30, 40 eller 50 kilo for meget, og afhængig af det skal din tilgang til vægttabet være lidt forskelligt. Essensen er nogenlunde den samme, i det der skal sundere og mere velbalanceret kost til sammen med en mere aktiv hverdag.

Måske ved du ikke, hvor meget du gerne vil tabe dig, blot at der skal ske noget med vægten, og du vil blive en slankere version af dig selv. En god målestok er at måle din BMI, som står for Body Mass Index.

BMI er et tal, der giver et billede af din vægt i forhold til din højde. Hvis din BMI er over 25, er du overvægtig. Der er dog også andre faktorer, der spiller ind i forhold til BMI. Blandt andet hvis du har virkelig stor muskelmasse, som vejer meget, kan dit BMI være for højt, selvom du faktisk er langt fra overvægtig.

Du kommer ikke udenom motion

Både for at gøre det lettere for dig selv at tabe dig og generelt for din sundhed, kommer du ikke udenom at dyrke motion og være aktiv. Aktivitet og motion kommer i mange former, og det kræver forskellig indsats.

Det er selv sagt mere krævende at løbe 10 kilometer og lave tung styrketræning fremfor at gå en lang tur i den friske luft og få pulsen op ved at gå op ad en længere bakke. Vi skal alle starte et sted, og det er vigtigt at starte stille og roligt ud.

Det er både fordi, det skal være en rar oplevelse for dig, og fordi du ikke skal miste modet ved at lave alt for intensiv træning, som du slet ikke er klar til fysisk.

En simpel guide til vægttab

Hvis du gerne vil have en konkret guide til at tabe dig, kan du finde en kostplan på hurtigtslank.dk, hvor mange har fået supergode resultater efterfølgende.

Det er rart med en hel konkret kostplan, der siger, hvad og hvor meget du skal spise til hvert måltid. Det er en sikkerhed for, du ikke spiser for mange kalorier i forhold til, hvor meget du gerne vil tabe dig og dit aktivitetsniveau.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)