grøn te på træbord

10 gode grunde til at drikke grøn te

Grøn te er i dag bredt anerkendt for at have en positiv indvirkning på ens helbred. Den positive effekt kombineret med at grøn te faktisk smager godt og koster meget lidt gør, at du seriøst bør overveje den som tilskud til din kost.

Herunder får du som en ekstra service 10 gode grunde til at begynde at drikke grøn te. Hvis du har flere gode tips og du er villig til at dele dem hører jeg meget gerne fra dig i kommentarerne til dette indlæg. 🙂

Jeg har skrevet en længere tekst om grøn te – læs den ved at følge linket. Du kan også følge det kommende link og i stedet købe grøn te.

 1. Grøn te hjælper dig med dit vægttab.
  Grøn te er kendt for at have en positiv virkning på dit stofskifte samtidigt med at blodets fedtholdighed og dit kolestorol-tal mindskes. Alt i alt hjælper denne kombination dig med at tabe vægt, hvis du i forvejen er i gang med et vægttab.
 2. Grøn te øger din udholdenhed.
  Hvad end du gerne vil holde lidt længere til lagengymnastik eller du er interesseret i at løbe lidt længere kan grøn te hjælpe dig. Dette hænger sammen med antioxidaterne i den grønne te, der hjælper kroppens evne til at brænde fedt af. En bieffekt af det øgede stofskifte, i øvrigt.
 3. Reducerer din risiko for at få et hjerteangreb.
  En rigtigt god fordel at tage med er også at grøn te er med til at hindre hjerteangreb. Dine blodcellers modstandsdygtighed forbedres takket være flavanoiden i den grønne te. Beskyt dit hjerte ved at drikke grøn te ofte.
 4. Grøn te hjælper dig mod kraft.
  De selvsamme antixoidanter er med til at hjælpe dig med et to-cifret antal kræftformer. Det kan dog ikke hjælpe dig på samme måde, hvis kræften allerede er kommet ud – grøn te er ikke et mirakelstof på den måde.
 5. Holder din krop hydreret.
  Grøn te har den samme effekt som vand i forhold til at holde din krop hydreret. Når du er tørstig er du cirka 1 % under det optimale væskeniveau i kroppen; en kop te har her samme effekt som vand og hjælper dig med at drikke dine 2 liter væske om dagen.
 6. Skærmer mod solen.
  Solens farlige UV-stråler kan give hudkræft. Studier indikerer, at antioxidanterne slår de skadefulde radikaler ihjel.
 7. Holder diabetes i tjek.
  Grøn te hjælper med at regulere glukose-niveauet i kroppen ved langsomt at hæve blodsukkerniveauet – langsomt er nøgleordet. Derfor kan grøn te gøre underværker for folk med diabetes, der har problemer med netop insulin-nivaeuet (altså glukose). Selve insulin-produktionen rammes af grøn te.
 8. Forhindrer neuologiske-skader.
  Polyphenolerne i grøn te hjælper hjernen i de områder, der varetager indlæring og hukommelse. Du kan måske endda blive klogere på at drikke grøn te?
 9. Forhindrer dig i at blive gammel.
  Antioxidanterne i grøn te bekæmper dine frie radikaler og holder derved kroppens aldrings-system i skak. Ung for evigt med en fod i graven?
 10. Hjælper dit immunforsvar.
  Som om det ikke var nok booster grøn te også dit immunforsvar.

grøn te på træbord

Der er rigtigt mange gode grunde til at drikke grøn te. Husker du at få en kop hver dag? 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
10 gode grunde til at drikke grøn te, 6.7 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar