5 gode og SUNDE grunde til at gå offline

Bruger du eller din partner for meget tid på skærmen og for lidt tid på motion? Så er I ikke alene. Hober undskyldningerne sig alligevel altid op, så få her 5 gode argumenter til at slippe mobilen og komme ud.

 

Slip det virtuelle og kom ud i virkeligheden

Du har formentlig prøvet at bruge flere timer på at spille det evigt underholdende bingo – enten online eller i det lokale forsamlingshus – eller prøvet lykken på en af de mange online spilleautomater hos populære Unibet. Der findes næsten ingen grænser for underholdningen online og du har sikkert fanget sig selv stå i både supermarkedskøen, på toilettet og i prøverummet med mobilen i hånden et par gange. Derfor kan det ene spil hurtigt tage det næste og til sidst nage en med dårlig samvittighed over, at man kunne have inviteret naboen på en lang gåtur i skoven eller hoppet i løbeskoene ned til stranden og gå helt offline.

Vil du gerne af med den dårlige samvittighed og få lettere ved at slippe Candy Crush og få gang i kroppen, så tag et kig på vores fem gode argumenter.

 

Du forbedrer dit helbred

At sidde med mobilen eller foran computeren og hygge sig med en omgang blackjack eller online bingo kræver i sagens natur et meget stillesiddende arbejde. Det kan gå ud over dit helbred, hvis du ikke sørger for at bevæge kroppen. Jo mere tid, du tilbringer ved computeren, jo mindre tid bruger du altså på at holde dig sund og rask.

 

Du undgår stress

Ligger du også i sengen om aftenen og skal lige spinne en sidste gang på spilleautomaten? Det er en af de værste ting, du kan gøre i forhold til stress. Undgå derfor stress og prioriter din offline-tid.

 

Få bedre søvn

Du overanstrenger ikke kun øjnene, når du sidder foran skærme. Det forhindrer dig også i at få en god nattesøvn. Sæt derfor mobilen på nattefunktion og styr dit helbred gennem god søvn.

 

Genopdag naturen

Det kan da være meget hyggeligt at svinge sig rundt i lianerne i Tarzan-spilleautomaten, men det kommer altså ikke i nærheden af den oplevelse, du får ude i den ægte natur. Gå offline og genopdag naturen, som kan give anledning til både motion og indre ro.

 

Bliv mere produktiv

Den behøver vist ikke så meget uddybelse – jo mere tid, du bruger på at sidde foran skærmen, jo mindre tid har du til at ordne praktiske gøremål, hygge med vennerne og hoppe i løbeskoene. Derfor er der kun gode argumenter for at gå ned på skærmtid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
5 gode og SUNDE grunde til at gå offline, 9.5 out of 10 based on 2 ratings