Skønhed: Danskernes foretrukne skønheds behandlinger

Danskerne går meget op i deres udseende. Og det er helt naturligt. Flere undersøgelser har vist, at vores følelse af lykke hænger sammen med vores tilfredshed med vores udseende. Derfor har der i de seneste år været en stor vækst hos virksomheder der tilbyder forskellige skønheds behandlinger. Vi har kigget lidt på det hele og derofr kommer der her en kort liste med fem af danskernes foretrukne skønheds behandlinger i 2016.

1: Fedtsugninger

Danskernes mest populæe skønhedsbehandling er en gammel kending, nemlig fedtsugningen. Fedtsugning har eksisteret i mange år og det er netop derfor den stadig er den mest populære. Der har nemlig været meget få alternativer til fedtsugninger og i takt med at en større og større del af den danske befolkning er blevet overvægtige er det særligt det offentlige, der bidrager til at sende kunderne i denne retning. Fedtsugninger bliver dog udfordret i disse år af en ny behandlingsform kaldet Cooltech. (Se længere nede på listen)

2: Botox-behandlinger

Den næstmest populære skønhedsbehandling er en botox-behandling. LIgesom med fedtsugninger, så har botox været på banen i mere end 30 år, men i de senere år har man formået at mindske de negative bivirkninger ved behandlingen. Dette har medvirket til mindre skepsis og har gjort at flere og flere danskere idag vælger at bruge botox til at blive fri for rynker. Mange danskere vælger også at bruge Restylane til at blive fri for rynker.

3: Hårtransplantationer

På tredjepladssen over de mest populære skønheds behandlinger finder vi hårtransplantationer. Ligesom med botox så er interessen i de senere år steget markant for at få ordnet sit hår. Grunden til dette er, at behandlings formerne er blevet både bedre og mildere. I dag er der flere forskellige former for hårtransplantationer men den mest populære er FUE. Ved denne behandlingsform flytter man en hårsæk af gangen, hvilket sikrer et bedre og permanent resultat. Mange danskere er derfor mere tilbøjelig til at tage springet og investere i nyt hår.

4: Fedtfrysninger

Den fjerde mest populære skønheds behandling er den nye form for fedtsugning, nemlig en fedtfrysning. Fedtfrysning er en relativ ny behandlingsform, hvor man fryser enkelte fedtceller i et givent område ned til -8 grader, hvor cellerne krystalliserer og dør. I modsætning til fedtsugninger, så er fedtfrysninger meget mere skånsomme for kroppen og medfører langt fra de samme smerter, hvilket er en af de primære årsager til deres store hurtige popularitet.

5: Karisprængninger

Den femte og sidste skønhedsbehandling, der hitter hos danskerne, er kar sprængninger. Ligesom med botox er det her huden det handler om og med en kar sprængning kan man hurtig og nemt fjerne røde pletter og lignede i ansigtet og andre steder på kroppen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)