Få styr på de praktiske ting og bliv gladere i hverdagen

I løbet af en travl hverdag, kan der godt opstå mange hængepartier, som der er ikke altid er tid til at nå. Men det kan gå ud over din lykkefølelse, hvis du ikke er glad i hverdagen, men lever på en stresset måde. Vi har derfor lavet en guide til at få styr på hængepartierne i hverdagen.

Derfor er det vigtigt at få styr på hængepartierne

Det kan give konstant dårlig samvittighed i hverdagen, hvis du har mange hængepartier der venter på at blive ordnet.

Du kender sikkert godt, at du lige kommer i tanke om noget på vej ud af døren, men når du er hjemme igen har du glemt alt om det. Og så kommer du i tanke om det igen, når du er gået i seng, eller på et andet tidspunkt, hvor det ikke er oplagt at fikse det.

Det kan give meget dårlig samvittighed, fordi nogle af opgaverne måske ikke kræver så meget, men det er er svært at huske at få det gjort alligevel. Men hvis du får ordnet alle hængepartierne, vil du opleve dig selv som meget gladere, og vi har derfor lavet en guide til at få styr på hængepartierne her.

 

Lav en liste

For at få et overblik over de opgaver, som der ligger og venter, kan du lave en liste, hvor du kan skrive noget ned, hver gang du kommer i tanke om det. Når du har en liste hvor du kan skrive det ned, bliver det nemmere at få et overblik over hvad du mangler at få gjort.

Du kan have mange forskellige former for hængepartier, det kan være du mangler at få styr på nogle papirerne fra boligadvokaten, har lovet at ringe til en ven, skal have bestilt tid ved tandlægen eller købt en ny kaffemaskine. Uanset hvilke hængepartier du har, kan det være det en god idé at skrive dem ned på listen.

 

Sæt en eftermiddag af i kalenderen

Når du har lavet en liste, er den bedste måde at få lavet opgaverne at sætte et par timer af i kalenderen, hvor du har tid til at gå listen igennem og ordne hængepartierne. Grunden til at det er en god idé at skrive det i kalenderen, er fordi at du så ikke får lavet andre aftaler eller ender med at bruge tiden på noget andet.

 

Lav en notifikation på mobilen om telefonopkald

For at få styr på telefonopkald, kan du lave en notifikation på din mobil, på et tidspunkt hvor du ved at du har tid til at ringe. Når du laver en notifikation bliver du mindet om opkaldet, imens du har telefonen i hånden, og du kan dermed ordne opkaldet lige med det sammen, i stedet for at udskyde det. Hvis du oven i køber skriver telefonnummeret i notifikationen er du rigtig godt på vej.

 

Lav dine indkøb online

Hvis du mangler at få købt noget nyt, kan du overveje at købe det online for at spare tid. Du kan garanteret finde det du skal bruge på en webbutik, om det så er en ny kaffemaskine, et nyt vindue eller produkter til at lave en tandblegning, findes der en webbutik der sælger og leverer det hjem til dig, så du slipper for at bruge tid på at tage ud i en butik. Du kan fx kigge på denne hjemmeside, hvis du godt kunne tænke dig en tandblegning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)