Giv en fornuftig og lækker gave til Fars Dag

Fars Dag er lige om hjørnet i Danmark og løber af stablen i starten af juni. Mange mænd vil her forære deres far en tur i en sportsvogn eller en masse bacon – men helt så kedeligt behøver det dog ikke at være. Du kan sagtens tillade dig at være meget mere kreativ.

En mulighed er at give din far en fornuftig gave i stedet for. Du kan stadig give din far en mandig gave, men stadig en gave, din far han får god brug af og som hjælper ham.

I samarbejde med webshoppen Made4men.dk har jeg fundet frem til fem fede gaver, du kan overveje at give din far til Fars Dag:

SnoreWizard – stop med at snorke: Det er ikke sjovt, når en person snorker – især ikke for synderen, da ingen har lyst til at sove ved siden af ham. Her kommer en SnoreWizard ind i billedet og forhindrer snorken ved hjælp af et smart system. 349 kroner for at stoppe med at snorke er ikke nogen høj pris!

Clinique Skin Wizard – ingen røde knopper: Irriteret hud efter barbering er super ærgerligt. Dette er Clinique Skin Wizard med til at forhindre. Smør formularen på din hud umiddelbart efter barberingen og oplev, hvordan huden ikke længere bliver irriteret over din barbering.

TendSKin – billigt alternativ: Clinique Skin Wizard er desværre en tand dyrt. Det problem kan du undgå ved i stedet ved at bruge TendSkin. 169 kroner er prisen og flasken holder i god lang tid.

RazorPit – gør dine barberblade skarpe igen: Mange foretrækker barberblade over barbermaskiner. Men bladene bliver desværre ret hurtigt sløve. Det kan du forhindre med RazorPit – en lille gadget, der gør dine barberblade helt skarpe igen. Det er super svært og en meget billig løsning, da du ikke har brug for at købe nye barberblade nær så tit som før. RazorPit kan spare dig for mange penge, hvis du ikke bruger en barbermaskine normalt.

USB kop varmer – varm kaffe ved computeren: Måske din far arbejder meget ved computeren – og er han også glad for kaffe?  Med en USB-kop-varmer kan han altid have varm kaffe ved siden af sig ved computeren. Det er super smart og en rigtig gadget og den klart billigste løsning med en pris på cirka et hundrede kroner.

Har du andre forslag i anledning af fars dag? Smid dem endeligt i en kommentar herunder!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Giv en fornuftig og lækker gave til Fars Dag, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar