Det bedste og mest enkle tip: Drik mere vand

Hvis man skal udvælge ét sundhedsråd, der er det ultimative råd, så er det: ”Drik mere vand”. Der er et væld at fordele ved at drikke mere vand. Vi vil gennemgå de vigtigste her, og så kan du selv vurdere, om det er motivation til at gøre vand til en større del af din hverdag.

Tab dig

Når din krop fortæller dig, at du er sulten, er det nogle gange et udtryk for, at du i virkeligheden er tørstig. Hvis du begynder at drikke mere vand, vil du også opleve, at du er mindre sulten og dermed spiser mindre. Du øger også dit stofskifte, når du drikker vand. Endeligt bruger din krop også energi på at varme koldt vand op. På månedsbasis kan dette også give vægttab.

Det kan være svært at drikke mere vand i starten, men med tiden bliver det en naturlig vane for dig.

Træn bedre

Øget vandindtag vil betyde, at du træner bedre. Mange er dehydrerede uden at vide det, og det giver mangel på energi.

Hvis du drikker mere vand, vil du også opleve, at du har større udholdenhed.  Jo mere vand du har i kroppen, des bedre bliver din krop også til at bevare kulhydratdepoterne længere.

Går du op i din træning, er væskeindtag mindst lige så vigtig som din kost.

 

Se pænere ud

Vand får dig til at se raskere ud. Det giver pænere hud og får dig til at se frisk ud.

I stedet for at forsøge at gøre din hud pæn med cremer, så prøv i stedet at gøre det naturligt. Øger du dit vandindtag, vil du opleve resultater allerede efter en uge. Mange rapporterer, at effekten er mere markant end selv det som de dyre plejeprodukter kan opnå.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)