Frituregryden er blevet en fast bestanddel på plejehjemmene

Af og til er det bare lidt lækkert med mad fra friture. Det er både en nem og lækker måde at få stillet sin sult, og på plejehjemmene er det ikke meget anderledes. Friture har både den fordel, at det er let at betjene og tilberede og samtidig sørger man for, at fedtindtaget bliver ordnet. På et plejehjem skal der ofte laves mad til mange mennesker på én gang, og når en ret skal bestå af mere end ét element, er frituren en god vej at gå. Med en ordentlig frituregryde kan man på en simpel og ubesværet måde tilberede velsmagende elementer på kort tid. Og med en ordentlig frituregryde, kan man tilberede store mængder ad gangen.

Med en Zanussi Friture, kan man let tilberede de perfekte pomfritter. Og hvem elsker ikke en lækker, sprød pommes frites? Sådanne bliver man aldrig for gammel til, heller ikke selvom man bor på plejehjem. Men pomfritter er absolut ikke den eneste ret, der kan tilberedes i en Zanussi Friture. Er man mere til det søde hjørne, kan man let tilberede både sprøde klejner og velsmagende doughnuts i en frituregryde. Og vender man tilbage til det salte køkken, passer både fiskefileten, falaflen og alverdens indbagte fødevarer ned i en frituregryde. Der er altså utallige muligheder for variationer med fritureretter, og netop variationer kan være vigtige på plejehjemmene. Dagens måltider bliver ikke mindre vigtige af, at man bor på plejehjem, og derfor skal det selvfølgeligt være både fornøjeligt og lækkert at indtage dem.

Gør det lettere at tilberede mad til mange med en Zanussi Friture

Alt afhængigt af, hvad man har plads til i sit storkøkken, kan man få en Zanussi friture, der passer ind. Se mere her.  En Zanussi Friture er en god kammerat at have blandt det andet køkkenudstyr, og så findes de i forskellige størrelse. Der findes dem, der har to rum; dem, der kan stå direkte på gulvet; Dem der kan få en plads i hjørnet på køkkenbordet og andre. Fælles for dem er, at de er lavet i rustfrit stål, hvilket gør dem utroligt lette at rengøre. Dette bidrager også til en god hygiejne. Samtidig har de indbygget termostat, således at man kan undgå overophedning. De forskellige frituregryder fra Zanussi har forskellige kapacitet, så afhængigt af, hvor mange man skal servere til, skal man vælge den kapacitet, der passer ens køkken bedst.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Frituregryden er blevet en fast bestanddel på plejehjemmene, 10.0 out of 10 based on 1 rating