Bliv sund med god hjemmetræning

Danskerne vil i dag gerne være sundere, og det vil de mere end nogensinde før. Kostplaner, motionsprogrammer og nye træningsformer bliver en del af vores hverdag, og mange er i dag klar på at prøve lidt af hvert.

Men træning kan også bare være hårdt at komme i gang med, især når mange af os føler, at vi allerede har en travl hverdag. Med ordentlig hjemmetræning, så kommer du meget tættere på en sund livsstil, uden at du skal ud i regnen.

Hvorfor er hjemmetræning så smart?

Vi kender det alle sammen – man lover sig selv, at man begynder at træne, løbe eller cykle. Og så kigger man ud ad vinduet, og det øser ned.

Sådan nogle ting kan virkeligt gøre det svært at bevare motivationen for at træne. Med hjemmetræning er løsningen såre simpel – i virkeligheden skal du bare træne derhjemme, med det rigtige udstyr, og så er der ingen undskyldning for ikke at forbrænde kalorierne.

Når det kommer til hjemmetræning, er der samtidig også mulighed for at være i tryggere rammer for mange. Det er ikke alle, som er lige glade for at starte det sunde eventyr nede i det tæt befolkede træningscenter. Så kan det være godt at have stuen at lave øvelser i!

Cykel indenfor og forbrænd kalorierne

Du kender nok til spinning – træningsformen hvor hold tramper i pedalerne på en såkaldt spinningcykel, mens de hører musik.

Dette er en sund træningsform, som faktisk kan brænde op til 800 kalorier i timen. Derfor er det kun gode nyheder, at du kan tage den med ind i hjemmet!

Ved at investere i en spinningcykel får du en form for motionscykel, som har justerbar modstand, og som kan bruges i længere sessioner. Det er rigtigt smart, for i stedet for at skal ud i kulden, når det eksempelvis bliver vinter, så er det meget lettere bare at hoppe på sin trofaste spinningcykel, mens man hører noget musik.

Spinning er en form for cardio, som hovedsageligt vender sig mod dig, som gerne vil tabe nogle kilo. Med en god spinningcykel og lidt gåpåmod, så er det da heller ingen sag.

Styrketræning og muskelafspænding med småt udstyr

Styrketræning er også ofte noget, som er populært at gøre derhjemme. I modsætning til cardio, så er dette for at udbygge musklerne, så de bliver større og mere udholdende.

Styrketræning kan ofte gøres derhjemme, fordi at man blandt andet bruger håndvægte, som meget af tiden er en billig investering. Håndvægte kan du eksempelvis sidde og løfte foran Tv’et, så du simpelthen får brugt musklerne.

Eller hvad med en foam roller? Denne cylinder af skumgummi er perfekt til at få strakt nogle muskler ud, som du normalt ikke bruger. En god foam roller kan faktisk give dig en helt bestemt slags massage, som også kan hjælpe med at gøre senere træning bedre.

Dette udstyr er smart, fordi det ikke fylder meget. Der er altså rig mulighed for at have det liggende inde på soveværelset, og så hive håndvægtene frem, når træningen kalder!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)