Fitnessdating

Bruger du meget tid i fitnesscenteret, og ønsker du at møde ligesindede personer? I så fald er konceptet Fitnessdating, der har været i Danmark siden 2005.

Har du nogensinde været på en date med en person, der ikke just var stamkunde hos Fitnessworld eller som havde en hang til lidt for meget kage – og er det et tilpas stort turnoff for dig til, at du helst ikke ser dig i denne situation endnu engang? I så fald kan det være, at du skal forsøge dig med et medlemskab af Fitnessdating.dk.

Netop Fitnessdating er en side skabt i 2005, hvor medlemmerne har det til fælles, at de går op i deres krop, udseende og sundhed. Siden definerer sig selv som et nyt mødested for mennesker med en vis fysisk aktivitet. Herefter kan du både søge efter en ny kæreste, en ven eller en træningspartner. Mulighederne er mange, har du først fået dig et medlemskab af Fitnessdating.

Niche-datingside i bedste stil

Fitnessdating er en fantastisk nicheside ene og alene af den grund, at den rent faktisk rammer et marked. Der findes allerede visse datingsider for de, der føler sig lidt bedre og smukkere end alle andre, men en decideret datingside for fysisk aktive mennesker har vi endnu ikke set magen til før Fitnessdating.

Faktisk er siden, trods hvad navnet ellers antyder, ikke alene beregnet til de, der søger efter en flot og fysisk aktiv kæreste at træne med i fitnesscenteret:

  • Du får som medlem af Fitnessdating rabatter til Fitclub og kosttilskud fra tid til anden
  • Adgang til fester og events, du ellers ikke ville have fået
  • Et socialt netværk centreret om det at være fysisk aktiv. Det er slut med at spørge kæresten, hvad I skal lave i dag – for I er allerede ude at løbe en tur eller løfte et par vægte.
  • Samt naturligvis det at finde en kæreste, der deler samme livsstil som dig.

Mange, der går op i deres krop, har adskillige problemer med at finde en ligeværdig person fra det andet køb, der ligeledes er villig til at ofre de ting, sundhed nu og engang kræver. En kæreste, der ikke kræver pizza hver fredag aften, der værdsætter en løbetur eller som er klar på at spise mindre pasta og flere linser til aftensmad. Missionen er slet ikke så nem, som den måske lyder, hvilket da også får flere og flere motionister til at tilmelde sig Fitnessdating og lignende koncepter.


Aktiv side

profiler på fitnessdating.dkHvor mange profiler, Fitnessdating.dk rent faktisk har at byde på, skal jeg ikke kunne sige, da jeg naturligvis ikke har adgang til sidens reelle statistiker. Dog er det mit indtryk, at der rent faktisk er personer, der bruger siden og forsøger at finde en partner eller kæreste herigennem. Se et par af de profiler, jeg blandt andet fik øje på her til højre. Fitnessdating ser ud til at have ramt sin målgruppe rimeligt effektivt!

Jeg har selv haft oprettet en profil på siden og gennemtjekket et par af de forskellige andre profiler. Gennemgående er, at cirka halvdelen aldrig rigtigt er blevet brugt efter at være blevet oprettet, mens den anden halvdel ser ud til trofast at besøge siden i søgen efter enten sjov og chat, træningspartner, sjæleven eller en kæreste. Eller et løst forhold, hvilket også er en mulighed, er det dét, man reelt ønsker i stedet for en kæreste.

På profilsiderne kan du se informationer om medlemmerne såsom deres kropsbygning, om de er rygere (så skal de have fat i et rygestop), partnerstatus, uddannelse, vægt og højde. Alt du skal bruge for at skabe dig et førstegangsindtryk af personen, du eventuelt kan overtage at kontakte senere hen.

Fitnessdating eller anden side?

Om du for fremtiden skal forsøge at finde en partner ved hjælp af Fitnessdating eller en af den andre sider er svært at svare på. Fordelene ved Fitnessdating er dels, at det er gratis og dels, at du har mulighed for at finde personer, der rent faktisk deler din livsstil med sundhed og en lækker krop.

Dog er udvalget af fisk ikke lige så stort, som tilfældet er indenfor andre sider med gratis eller betalt dating på nettet. Derfor kan du hurtigt komme til kort, hvis ikke den første søgning rent faktisk endte med at give dig noget fornuftigt at rive i, so to speak. Hvis jeg var dig, ville jeg blot give siden en chance og så se, hvad det endte med helt automatisk. Hvis du rent faktisk søger en kæreste, har du trods alt intet at tabe ved at give Fitnessdating en chance for at finde dig en sund og lækker kæreste. 🙂

Prøv Fitnessdating.dk her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Fitnessdating, 9.8 out of 10 based on 4 ratings