SATS træning

Fitnesscenterkæden SATS, der faktisk startede i Norge, men siden da også har bredt sig til resten af Skandinavien, er en særdeles interessant kæde, der faktisk skiller sig en smule ud fra de to andre konkurrenter i Danmark. Det er bestemt ikke skidt.

Mit klare indtryk af SATS og deres træning er, at der her satses på kvalitet fremfor kvantitet. Mens FitnessWorld kan prale med at have knap 100 centre rundt omkring i Danmark, og FitnessDK kan fremstille et lignende og imponerende apparat af centre, har SATS ikke særligt mange af slagsen. Der findes SATS træning Aarhus, Frederiksberg og et par andre steder i de store byer, men hvis du bor i provinsen kan du allerede her droppe hele tanken om at træne hos SATS og deres fitnesskæde.

Lad os til at starte med slå fast, at det er en skam, at SATS ikke er større, end tilfældet er. Men sådan er det. Bor du til gengæld i netop Aarhus, Frederiksberg eller lignende bør du helt klart overveje muligheden for at fuldføre din træning hos SATS, og herunder forklarer jeg hvorfor.

Mange typer af SATS træning medlemsskab
En af de ting, jeg rigtigt godt kan lide ved SATS, er de mange typer af medlemsskab, du har mulighed for at vælge. Hos FitnessWorld er der én slags, og FitnessDK er ikke meget bedre, men SATS har delt deres op i 4-6 muligheder. Herunder en hurtig gennemgang af dem allesammen:

Platinum: SATS har over 100 centre fordelt på hele Skandinavien. Med et Platinum medlemsskab af SATS får du adgang til hver og en af dem, hvilket vil sige, at dette er medlemskabet for dig, hvis du eksempelvis rejser meget i Skandinavien og stadig ønsker mulighed for at træne alligevel. Det koster til gengæld også 519kr om måneden og er det dyreste fitnessabonnement, jeg nogensinde har set.

Gold: Alle centre i Danmark har du her adgang til. Som jeg nævnte i indledningen er det altså ikke voldsomt mange indlæg, vi her snakker om, men det er da stadigt noget værd, hvis du rejser meget indenrigs. Et SATS træning Gold medlemsskab er, går jeg ud fra, en ganske normal løsning for de glade motionister i SATS. Denne løsning koster 359kr om måneden, hvilket stadigt er 110kr mere end FitnessWorld koster.

Bronze: Med Bronze-medlemsskabet kan du vælge ét SATS center i Danmark, du har ubegrænset adgang til for 10kr mindre end alle centre i landet, 349kr. 100kr dyrere end FitnessWorld, så du skal virkeligt være sikker på, at det SATS træningscenter, du vælger, også er et, du vil bruge. I Aarhus og København er der hver og især udmærkede muligheder, men også andre steder i Danmark kan dette betale sig.

Bronze deltid: Ønsker du at træne i SATS på et stramt budget? Så er Bronze deltids-løsningen lige noget for dig. HVIS du da kan tilpasse din træning til specielle tidspunkter. Dette tilbud er nemlig begrænset af, at du ikke i løbet af hele døgnet overhovedet har adgang til centeret. I hverdagene skal det være indtil kl. 15, mens du i weekenden først har adgang efter kl. 11. Jeg synes det er en rigtigt, rigtigt skidt løsning, da du begrænser dig selv. Du betaler mere end hvad adgang til ALLE FitnessWorld centre i Danmark koster per måned for at få halv adgang til ét SATS træningscenter. Virker det underligt på jer også? Her er det i hvert fald en smule sjovt.

Sidst, men ikke mindst, skal det siges, at du lige meget hvilken løsning du vælger er bundet til denne i minimum 6 måneder. Du skal altså betale 6 måneder forud og så bare håbe på, at du virkeligt ender med at være glad for at træne hos SATS træning!

Hvad får man så for pengene?

Ender du med at tegne et træningsabonnement hos SATS træning er spørgsmålet så, om du rent faktisk får noget for pengene. Som jeg nævnte i indledningen er der fokus på kvalitet (gode centre) fremfor kvantitet (mange centre). Hvad mener jeg så med det?
Eksempelvis med SATS træning i Aarhus får du med dit medlemsskab også adgang til en svømmehal beliggende i Aarhus. I de fleste træningscentre er der spa, sauna og des lignende, og i det hele taget er der rigtigt gode bademuligheder og omklædningsmuligheder med SATS træning. Lidt mere luksus, end man er vant til fra eksempelvis FitnessWorld, uden nu at sige et ondt ord om denne.

Hernæst er du med SATS træning altid sikker på at have adgang til det nyeste af det nyeste udstyr og et professionelt personale. De mange penge, medlemsskabet koster, går til at holde et meget holdt niveau i forhold til udstyr og den generelle oplevelse med din træning. Hvis du ikke bare vil træne, men også vil gøre det med stil, er SATS stadigt en mulighed – især, hvis prisen ikke er det vigtigste parameter for dig. Børn kan ofte blive passet af personalet og der er rig plads til at boltre sig for samme i træningscenteret.

Konklusion på SATS træning

Med 6 centre i Danmark, hvoraf 1 ligger i Aarhus og 5 i København, er det ikke størrelsen, men gørrelsen der tæller for SATS træning. Centrene er af høj kvalitet, men lige så høj kvaliteten er, lige så høj er prisen desværre også. Har du penge til at betale dig til en lidt bedre træningsoplevelse, end du måske ellers er vant til ved andre konkurreter, kan vi sagtens anbefale, at du vælger et fitnessabonnement hos SATS træning. Men ellers ville vi nok være en smule tilbageholdende med samme, for der er altså rigtigt stærke konkurrenter i henholdsvis FitnessWorld og FitnessDK!

Er du ikke sikker på SATS træning endnu? Brug formen herunder til at prøve det af i stedet for at binde dig for 6 måneder til at starte med!VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
SATS træning, 5.5 out of 10 based on 2 ratings