FitnessDK

FitnessDK er en ekstremt anerkendt fitnesskæde i Danmark, der byder på et væld af fordele til medlemmere. Læs en objektiv anmeldelse fra en kunde af FitnessDK herunder!

FitnessDK var den første fitnesskæde i Danmark, der for alvor tog træning seriøst. Medlemmerne strømmede til og FitnessDK åbnede flere og flere centre i Danmark. Det var faktisk med til at sætte fitness seriøst på det danske landkort – og FitnessDK eksisterer i den grad stadigt i dag, hvor du især i de større byer har gode muligheder for at finde et træningscenter.

Jeg kan bruge Aarhus, hvor jeg selv bor, som eksempel: her er der 3 FitnessDk-centre spredt ud over byen og i Viby lige ved siden af centrum. Næsten lige meget hvor i Aarhus du ender med at bo, vil du være muligt indenfor et kvarters tid på cykel eller samme tid med en bus at nå hen til et træningscenter. Sådan er billedet også i andre større byer i Danmark som FitnessDK’s hjembase København, Odense, Aalborg, Kolding, Vejle og lignende byer. Naturligvis er der også FitnessDK-centre i mindre byer, men her tør vi ikke garantere, at du kan nå til træning på blot et kvarters tid.

En smule dyrere, en smule bedre

Prisen på at træne i FitnessDK kontra andre kæder som FitnessWorld og SATS er en smule højere; er du ikke hverken ung eller studerende er du nødt til at betale hele 369kr om måneden per skrivende stund (ultimo 2011, primo 2012). Er du til gengæld studerende kan du slippe med lige under 300kr, men det er stadigt 30-40kr dyrere end den lidt billigere konkurrent FitnessWorld. Får man så noget for ens penge?

Du har mulighed for at spare lidt penge på dit FitnessDk abonnement ved at betale forud i 12 måneder, men med mindre, at du er sikker på, at du rent faktisk her vil træne i 12 måneder, er det ikke anbefalet. Du sparer ikke mere end et par hundrede kroner, hvis overhovedet på det i FitnessDK, ved at betale så lang tid forud.

Ja, det gør man i den grad! Først og fremmest er der den overskyggende fordel ved at bruge FitnessDk kontra netop FitnessWorld, at du i langt mindre grad er nødt til at vente under din træning. FitnessDK bruger nogle af de ekstra penge de kradser ind på at udvide deres i forvejen imponerende sortiment af træningsmaskiner til bedste for dig som trænende. Har du været i fitnesscentre i et par måneder – være det SATS, FitnessWorld eller FitnessDk – har du med garanti prøvet at vente en gang eller to på overhovedet at få lov til træne med maskinen. Sådan er det meget sjældent hos FitnessDK, og det skaber en glidende og behagelig træningsoplevelse!

Dernæst får du naturligvis oplevelsen af et behageligt og veluddannet personale. FitnessDK har et pænt antal træningsspecialister og kostspecialister tilknyttet centeret, og for et par hundrede kroner kan du tilkøbe personlig rådgivning fra disse. Det er med til virkeligt at give dig noget ud af din træning. Det er ærgerligt at tabe noget af det potentielle fremskridt trods ens gode intentioner, hvis man simpelthen ikke ved bedre i forhold til eksempelvis ens kost.

Spa i FitnessDK

Nu skal jeg ikke kunne sige, om dette gælder for alle FitnessDK centre i Danmark, men i “modercenteret” i Aarhus har du ikke alene mulighed for at træne med maskiner, løbebånd, vægte og alt, der ellers hører sig til. Efter træning har du mulighed for at gå ned i laveste gear og slappe af med en omgang spa eller jacuzzi i omklædningsrummene. Det er med til at placere FitnessDK øverst på min liste over blærerøvsvenlige Fitnesscentre! Dette finder man simpelthen ikke i andre centre!

Du har tilmed mulighed for at tage en ven med i spabadet. FitnessDK tilbyder én dags gratis træning, så hvis en af dine venner (eller veninder, tyr) har lyst til at kravle i vandet med dig, kan I aftale en dag at træne sammen og slå de to tilbud sammen. Nu har vi i hvert fald sagt det.

Gode holdmuligheder med FitnessDK

Er du typen, der helst vil svede i flok med en mase andre mennesker, kan dette naturligvis også lade sig gøre med FitnessDK. Holdtræning med hold såsom spinning, crosstraning og kettlebells samt de gedigene dansehold med zumba og combat er intet problem og kan lade sig gøre i næsten samtlige centre landet over.

At træne på hold med FitnessDk kan lade sig gøre med et almindeligt medlemsskab, men du har også mulighed for at købe et decideret holdmedlemsskab, hvis det kun er det, du vil. I så fald skal du bare betale 299kr – 300kr – om måneden, men så har du ikke adgang til fri træning med maskiner og vægte, og det er faktisk ikke så ringe endda ellers

Har du børn, men vil du stadigt gerne pleje din krop med en omgang sved i FitnessDK, har du fleste centre indrettet små børnerum under opsyn, hvor puslingerne kan boltre sig med legetøj – og ikke håndvægte. Endnu en ting der er med til at distancere FitnessDK-kæden som værende en måske lidt dyrere, men til gengæld også en del bedre fitnesskæde en så mange andre knap så gode muligheder.

Konklusion på træning med FitnessDK

FitnessDK er en glimrende træningskæde, hvis man er klar til lige at betale dét ekstra for også at få meget, meget mere. Hvis du har børn, hvis du gerne vil nyde spa og jacuzzi eller hvis du er træt af at vente ved maskinerne, kan FitnessDK sagtens anbefales. Er prisen det eneste, der betyder noget for dig, er der nok bedre alternativer end dette.

Har du selv erfaringer med FitnessDK? Skriv dem herunder, så vi andre også kan blive klogere!

Meld dig ind i FitnessDK herunder og nyd fordelene!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (6 votes cast)
FitnessDK, 5.0 out of 10 based on 6 ratings