Frederiksberg: 3 måder at få motion på

Jeg har haft fornøjelsen af at bo på Frederiksberg det sidste halve år. Her betyder det meget for mig at komme ned og motionere i hvert fald 2-3 gange om ugen. Og at motionere kan jeg gøre på mange forskellige måder på Frederiksberg, der beliggende midt i København tilbyder nærmest alt, hvad hjertet begærer.

Herunder har jeg samlet 3 muligheder i forhold til motion på Frederiksberg for dig, der også bor her eller snart flytter til – og så er det bare at vælge den ene eller den anden:

FitnessDK på Falkonerpladsen

Falkonerpladsen er god for mange ting – herunder biografen, Halifax og så FitnessDK. Det er ikke Danmarks største center, men det ligger skide godt og har udmærkede faciliteter. Der er ingen sauna, men til gengæld er der ikke særligt mange mennesker, hvis du kommer fra kl. 06-08 om morgenen eller efter kl. 20 om aftenen. Eftermiddagen i weekenden er et helt forfærdeligt tidspunkt at tage ned at træne på.

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse af FitnessDK her.

Gåtur i Frederiksberg have

Har du en kæreste, kan du også overveje at tage på gåtur nede i Frederiksberg have (kan du selvfølgeligt også godt uden, men det er ekstra lækkert med en pige).

Haven byder på is, renere luft end i resten af byen og lidt af et pusterum. Jeg bor selv 50 meter fra en af havens indgange og har altså meget nemt ved at komme derind – så heldige er alle andre ikke. Derfor besøger jeg også Frederiksberg have nærmest på en ugentlig basis.

Deltag i en løbeklub

Rundt omkring på Frederiksberg kan du finde forskellige løbeklubber. Det koster typisk et meget lille kontingent at være med, og så kan man løbe sammen et par gange om ugen – uden at skulle møde op. Det er blot båret af lyst.

Fordelen ved dette er, at du kommer ud at løbe med andre mennesker i byen og ikke bare på et kedeligt løbebånd. Luften er ikke ren omkring vejene, så overvej at planlægge løbeturen ind i fx Frederiksberg have eller rundt på supercykelstierne, hvor der også er tilhørende fodgængerfelter.

Jeg har købt løbesko på Campz.dk – Nike Free 4.0.

Motion holder os friske

Motion handler for mig om at holde mig frisk. Jeg har en helt anden energi efter at have været nede og træne, end når jeg bare har siddet og sumpet på kontoret i en uge (og det har jeg nemt ved at gøre som iværksætter).

Det tager energi at træne, at motionere og at give den gas – men du får så meget mere igen fra kroppen, når først du er kommet ind i en rutine.

Måske vi ses nede i FitnessDK en af dagene – hvem ved. 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar