Mode solbriller der egner sig til sport

Vi danskere går mere og mere op i sundhed, og det er jo i sig selv meget fantastisk. Hvis der er en anden ting vi også går meget op i, så er det hvordan vi ser ud – vi vil gerne se godt ud, uanset hvad vi laver.

Det er faktisk kommet så vidt at der er nogle mennesker som ikke gider at dyrke motion, bare fordi at de synes at de ser ‘grimme’ ud. Jeg har her fundet tre ultra fede solbriller som egner sig til alle slags træning – nu er der ingen undskyldning, for ikke at dyrke motion. Solbrillerne jeg har valgt, har jeg valgt på den bekostning af at jeg synes de ser utroligt fede ud til træning – og at de selvfølgelig egner sig til det.

Solbrille-mærket ‘Oakley’ var i tidernes morgen et mærke som kun blev købt af folk som dyrkede sport, fordi at solbrillerne egnede sig meget til træning og sport. Siden dengang er der sket meget med Oakley, men solbrillerne har stadigvæk et sportslook. På den bekostning har jeg valgt t0 solbriller fra Oakley, som egner sig til sport.

 

Solbrillerne du kan se til venstre er selvfølgelig fra Oakley. Grunden til at jeg har valgt lige netop dette par solbriller, er fordi at det er et par holdbare solbriller. Som du kan se så er stellet ikke noget tyndt tingeltangel, men derimod et stel som godt kan tåle at blive smidt på gulvet (ikke for ofte) (!).

Solbrillernes glas er rød-brune, og egner sig perfekt hvis du vil nedstirre nogen. Glasset gør nemlig sådan så man overhovedet ikke kan se igennem, så du på den måde kan gøre hvad du vil med dine øjne – der er ingen der vil kigge mærkeligt på dig, fordi at du måske lukker det ene øje, eller kigger over på hende den flotte dame. Solbrillerne passer til alle slags hovedforme (det gør alle oakleys solbriller, heldigvis).


De her solbriller (til højre) er også meget holdbare. De her solbriller er perfekte hvis du skal cykle, eller hvis du nu eventuelt skal løbe en tur. På grund af det ‘runde’ design, gør det at vindmodstanden bliver minimalt. Hvis du ser på solbrillerne ovenover hvor solbrillerne er meget firkantede, vil du også kunne se at vindmodstanden bliver kraftigere med de hvide solbriller ovenover.

Solbrillerne kan både fåes i sort, hvid og højest sandsynligt også mange andre farver. Du kan finde solbrillerne hos langt de fleste solbrille-forhandlere, som sælger Oakley solbriller.

Generelt

Udover de her to solbriller, findes der også mange andre solbriller som egner sig til sport. Du skal bare huske at bruge din side fornuft, når du vælger solbriller. Et par aviator solbriller fra Ray-ban vil gå meget lettere i stykker, end et par wayfarer solbriller fra Ray-ban, fordi at aviator solbrillerne har meget tynde glas (og stel).

Læs også: Te for din sundhed

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Mode solbriller der egner sig til sport, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar