Sådan holder du dig i form som kontorarbejder

Hejsa. Mit navn er Kris og jeg arbejder til daglig på et kontor, hvor min primære opgave går ud på SEO optimering og andet indenfor online marketing verdenen. I og med, at jeg sidder på kontor i oer 8 timer om dagen, er jeg i farezonen for at komme i dårlig form. Det har jeg da også været, men efter jeg kom i gang med mit nye job og blev vant til det siddestillende arbejde, har jeg nu taget hul på en ny livsstil, der gør, at jeg er i bedre form en nogensinde før.

Hvis du arbejder på kontor og gerne vil komme i form, skal du spidse øjnene nu.

Sådan kom jeg i form

Som sagt startede jeg i et nyt job, hvor jeg sidder stille og arbejder med SEO hver dag. Det var en ret stor omvæltning fra mine tidligere job, hvor jeg har lavet mange forskellige ting – bl.a. været lagerarbejder en kort overgang, hvilket jo er et job, der giver god træning. Lagerarbejderjobbet fik mig faktisk i fin form, men da jeg så startede på kontor og fodboldsæsonen samtidig stoppede, kom der et par kilo på kroppen.

Jeg møder på kontoret kl 8 om morgenen og kan så gå hjem kl 16, men jeg har faktisk også den mulighed at møde senere og så gå hjem senere. En valgmulighed jeg benyttede mig af i starten, da jeg godt kunne lide at sove længe – typisk fordi jeg endte med at ligge og se fjernsyn om aftenen (dårlig vane, der bare skulle stoppes hurtigst muligt).

En dag kom en af mine kollegaer over til mig og fortalte, at han var begyndt at tage ned i FitnessWorld hver morgen før arbejdet. Han var helt oppe at flyve over, hvor meget ekstra energi det gav ham. Jeg var egentlig ret skeptisk, da jeg regnede med, at hvis jeg skulle stå endnu tidligere op og endda ned at træne hver morgen, ville jeg da helt sikkert være endnu trættere hver dag. Så jeg afslog i første omgang min kollegas tilbud om at komme med ned til en gratis prøvetime.

Efter 3-4 uger kiggede jeg ned af mig selv og så en lille topmave på vej. I det øjeblik ringede jeg til min kollega og sagde, at jeg var klar på en tur i FitnessWorld den følgende morgen. Vi mødtes kl 7 og gik i gang. I første omgang løb jeg 4 kilometer og gik så ned til min kollega, der var i færd med en række styrkeøvelser, hvor jeg så efterlignede dem. Det var fantastisk!

Jeg kan simpelthen ikke takke min kollega (han hedder forresten Henrik) nok for at have taget mig med. Jeg har sindssygt meget ekstra energi hver dag, jeg sover godt om natten og kiloene raslede jo lynhurtigt af, så snart jeg kom i gang med at løbe- og styrketræne.

Det kan i den grad anbefales at tage en løbetur før arbejdet hver morgen! Forresten er det jo også altid muligt at ‘snyde’ lidt med hjælp fra proteinpulver. Jeg køber mit online fra Proteininfo.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Sådan holder du dig i form som kontorarbejder, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar