Motion du kan lave udenfor

Nu har vinteren endelig forladt Danmark, og vi skal til at være mere udenfor. Der er ikke noget bedre end de lange lyse nætter, som gør, at vi kan være udenfor hele dagen.

 

Det er også grunden til, at det er en skam, hvis du kun er indenfor, når du skal dyrke motion, for nu har du endelig muligheden for at komme ud at lave noget. Her får du lidt inspiration til, hvad du kan lave udenfor, mens du bevæger din krop.

Tag i skoven

Uanset hvor du bor i landet, så har du helt sikkert en skov relativt tæt på. Skoven er ufattelig smuk, når det er forår, og her kan du lave alt fra mountainbike til løbetræning.

Det er en perfekt måde at nyde det gode vejr og den flotte skov, mens du får bevæget dig. Du kan også gå en tur i skoven og nyde alt livet i den.

 

Spil fodbold

Hvem husker ikke, da du var udenfor som barn for at spille fodbold hele dagen. Som voksen gider du nok ikke spille i fem timer, men mindre kan også gøre det. Ring til nogle venner og arrangér en omgang fodbold. Det vil I helt sikkert komme til at nyde.

I kan altid kombinere det med at drikke et par øl eller grille, selvom vi godt ved, at det ikke er sundt. Men det er også vigtigt at være god mod sig selv, og hvis I endelig skal gøre det, så er det bedre at gøre det, når I alligevel dyrker motion.

 

Cykel en tur

Om du har en racercykel, mountainbike eller bycykel, så er det en god idé at bruge din cykel, når vejret endelig er til det.

Begynd at kør til alle ting som du skal, så du får bevæget dig en masse, uden at det føles som motion.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)