Sådan holder du dig sund uden besvær: 3 alternative motionsformer

At holde den sunde linje – det kan være svært og krævende. Måske er det også netop derfor, vi får sværere og sværere ved at holde os lige så sunde, som vi gerne vil. At være sund gælder ikke kun om at kunne passe en størrelse 38. Det handler i lige så høj grad om at holde kroppen sund, så den holder så længe som overhovedet muligt. For som de fleste ved: En sund krop giver oftest et gladere og længere liv.

Når man vil være sund, er der flere ting, der spiller ind; kosten skal selvfølgelig være varieret og sund, men man skal også være aktiv. Det er vigtigt for kroppens fysiske velvære, at man motionerer. Motion er sundt for hele kroppen og hjernen. Motion er dog ikke altid lige sjovt – derfor får du her 3 tips til alternative motionsformer, du kan dyrke for at holde dig sund.

Dyrk masser af sex

Det virker banalt – og du har sikkert hørt det før: Men sex er sundt! Derfor er det en god ide at dyrke en masse sex, hvis du vil holde din krop sund. Ofte associeres motion med noget kedeligt, men sex er en måde, hvorpå motion kan gøres sjovt. Man brænder mange kalorier af ved at dyrke sex, og så bevæger du din krop på mange måder, som du ikke gør til hverdag.

Man kan dyrke sex i mange forskellige stillinger, og derfor kan du også variere hvilke muskelgrupper, du bruger. Husk dog altid at dyrke beskyttet sex, hvis du ikke har en fast partner. Brug kondom, så du beskytter dig selv mod kønssygdomme bedst muligt. Skal du bruge et kondom, men har du intet liggende, kan du købe nogle her. Så har du dem i hvert fald til næste gang, du skal lave lagengymnastik for at holde dig sund.

Drop elevatoren – tag trappen

Hvis du vil holde dig sund uden at føle, at du dyrker, den altid kedelige, motion, kan du lave nogle små vaner i din hverdag om. Én af de vaner, mange kan lave om, er elevator-vanen eller rulletrappe-vanen. Når valget står mellem trappen og elevatoren, tager de fleste elevatoren – men lad være med det! Tag trappen, forbrænd kalorier og bliv en sundere udgave af dig selv.

Lad bilen stå

Bruger du bilen meget? Så lad den stå. Hvis du ikke skal længere, end du kan gå eller cykle, kan du lade bilen stå i garagen. Tager du bussen? Så stå af ved et busstoppested, før du plejer.

Der skal ikke meget til for at blive sundere – lav små vaner om, og dyrk en masse sex. Husk altid kondom; dit mål om at blive sundere skal ikke koste dig en kønssygdom.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)