Få rørt dig, mens du er på arbejde

Sommeren er ved at gå på hæld og du er sikkert kommet tilbage på arbejdet efter en dejlig ferie. Det er begyndt at være mørkt når du står op og igen når du går i seng og solskinstimerne er blevet færre over de seneste uger. Det er ikke ligefrem med til at booste det overskud, du havde til at gå lange ture ved vandet og løbe i skoven. Der er så mange gode undskyldninger for ikke at få rørt sig, og sofaen kalder mere og mere når du kommer hjem.

Men det behøver ikke at kræve den helt store indsats at få gang i kroppen. Det kræver intet dyrt medlemskab i det nærmeste fitnesscenter eller en masse kostbar tid du kunne have brugt med familien.

Ny måde at dyrke motion på

Der er kommet denne nye smarte løsning, som nu gør det muligt for dig at få rørt dig mens du er på arbejde. Det eneste det kræver er et Steppie balancebræt.

Steppie er enkelt at anvende og har et stilrent og enkelt design, som passer ind både på kontoret eller hjemme i din stuen.

I modsætning til et traditionelt vippebræt med kugler, kræver Steppie ikke den samme energi, koncentration eller balance at bruge. Derfor kan du nemt anvende Steppie balanceplade, uanset alder og balanceevne. Du kan også med fordel stå op i flere timer, da Steppie modvirker ømme og trætte fødder.

Fordelen ved Steppie

Steppie er nemt at anvende og har utrolig mange fordele, som kan hjælpe dig af med flere problemer. Et af de helt store plusser, er til dig som gerne vil tabe dig. Steppie er nemlig en fantastisk hjælper hvis du har stillesiddende arbejde. Du kan forbrænde helt op til det dobbelt af hvad du gør når du sidder ned.

Du vil med Steppie også kunne styrke din ryg, og få en mere rank kropsholdning. Som du sikkert ved er motion med til at give mere energi og forbedre koncentrationen, og her kan Steppie gå hen og blive din nye bedste ven, for dette balancebræt er med til at du får motioneret og medvirker derfor til at du får fornyet energi og en bedre koncentrationsevne.

Døjer du med et dårligt knæ eller en dårlig hofte, kan balancebrættet hjælpe dig til at det ikke udvikler sig yderligere. Anvender du brættet regelmæssigt kan det også forebygge de fleste skader i ankler og knæ. Flere professionelle skiløbere og håndboldspillere anvender Steppie til reducering af skader.

Anvendelsesmuligheder

Du vil få rigtig meget ud af balancebrættet, hvis du sidder meget ned på eksempelvis arbejdet. Så er det bare med at komme op at stå ved din hæve/sænkebord og komme i gang med forbrændingen. Du kan også anvende Steppie derhjemme foran fjernsynet eller computeren. Du kan faktisk anvende Steppie mange steder, det eneste det kræver en plan overflade uden skarpe sten eller andet der kan beskadige bunden, og så er du klar.

Forlæng din levetid

Sidder du eksempelvis på kontor, er du sikkert fysisk meget inaktiv og sidder meget ned i løbet af din dag. Det kan være med til at fremprovokerer flere sygdomme. Men med Steppie vil du få en masse fordele som kan være med til at forbedre og forebygge diverse skader. Når du samtidig også får rørt muskler og led i kroppen hver dag, vil Steppie være med til at forlænge din levetid. Brættet kan blandt andet være med til at forebygge flere alvorlige folkesygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og flere cancertyper.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at dyrke motion, det er både tidsbesparende og du kan gøre det, mens du laver andre ting, eksempelvis at være på arbejdet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Få rørt dig, mens du er på arbejde, 10.0 out of 10 based on 1 rating