Nye kostvaner: 3 kostændringer der får kiloene til at forsvinde

I langt de fleste sammenhænge er der et overvejende fokus på at man skal træne rigtig meget og øge sin forbrænding væsentligt hvis man gerne vil tabe sig. Men hvis man ikke er interesseret i at udvikle et vaskebræt men i stedet blot ønsker sig færre kilo på sidebenene kan den mest effektive løsning oftest være at omlægge sin kost. Så hvis du selv kunne tænke dig at smide et par kilo men ikke ønsker at blive elitesportsmand kommer der her tre råd til hvordan du kan ændre din kost så det giver resultater.

1: Drop sodavand og andre søde drikke

En af de bedste måder at tabe sig er ved at indtage færre kalorier og en af de bedste måder at gøre dette på er ved at droppe sodavand og andre søde drikke helt. Sodavand som cola er nemlig fyldt med sukker og andres sødestoffer og er derfor en ren kaloriebombe. De fleste danskere tænker ikke over hvor meget sodavand de drikker da rigtig mange gør det hver dag, sluk derfor i stedet tørsten i iskoldt vand eller noget lignende.

2: Skær ned på mængden af fastfood

Et andet sted hvor man kan ændre sine kostvaner med gode resultater til følge er når det kommer til fastfood. De fleste danskere spiser fastfood en til to gange om ugen og selvom man stadig selv kan lave mad som feder så er langt de meste fastfood fyldt med unødige mængder fedt og bør derfor skæres ud af din kostplan. Lav i stedet en madplan og sørg for at lave mad til flere dage af gangen. På den måde mindsker du trangen til at gribe telefonen og vælge den lette udvej. Der findes dog enkelte steder som laver decideret fedtfattig mad som kan anbefales samt vegetarisk mad. Du kan få et overblik over hvordan det ser ud i dit områder hos Hungry.dk.

3: Spis magert og mindre kød

En sidste mulighed man kan benytte sig af hvis man gerne vil smide et par kilo er at være mere omhyggelig når man står ved fryseboksen i Netto eller Bilka. Her bør man nemlig i høj grad foretrække at købe fed fisk eller fjerkræ fremfor store mængder svinekød eller endda and hvis dette er på tilbud. Men derudover kan det også anbefales at man spiser mindre kød da en stor del af danskerne indtager kød flere gange om dagen og det er dermed også herfra vi indtager en del af vores overskudsfedt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)