Policosanol – Kolesterolnedsætning med bonus

Policosanol er et meget omtvistet tilskud, men at det har nogle meget håndgribelige resultater, er der ingen tvivl om. Ønsker du at give vægttabet et ekstra kick, er policosanol en rigtigt god ven at have!

Policosanol er et naturligt stof, der udvindes af plantevoks. Typisk udvindes policosanolen fra sukkerstokke, hvorfra koncentrationen er særligt høj. Men tag ikke fejl; policosanol gør det præcis modsatte af sukker i forhold til din vægt!

Først og fremmest har policosanol en meget behagelig effekt på ens kolesteroltal. Dette kan blive sænket betragteligt ved hjælp af en pille om dagen af det naturlige stof, men det er faktisk ikke det eneste, stoffet er i stand til. Mere interessant er det nemlig, at policosanol også kan være med til at hjælpe en med et vægttab – både i forhold til at tabe megen væk eller blot for mere fremtrædende muskler til stranden om sommeren.

HDL og LDL-kolesterol

Der er grundlæggende to former for kolesterol: det skadelige LDL-kolesterol og det gavnlige HDL-kolesterol. Ikke alene er policosanol i stand til at mindske mængden af det skadelige LDL-kolesterol, men faktisk øges mængden af det nyttige HDL-kolesterol i en og samme omgang. Dét er ikke alene smart, men det er også hurtigt og nemt – og hvad mere kan vi bede om i forhold til sundhed?

Policosanol er ikke giftigt for leveren på nogen måde og har i det hele taget ikke nogle bivirkninger, bortset fra det fedttab, de fleste brugere lige pludseligt oplever. Effekten af at bruge policosanol i forhold til at tabe vægt bliver naturligvis mangedoblet i takt med en allerede sund kost og motionering. Stoffet er blot at anse som midlet til at give det sidste og ekstra skub fremad.

I den første uge kan man godt føle sig en smule træt efter at have taget ens policosanol, og det er også tidligere kædet sammen med problemer med at sove ordentligt. Disse ting er dog begge midlertidige i og med, at din krop vender sig til at have den øgede mængde af policosanol, og det går over efter en halv til en hel uge. Kort efter dette vil du begynde at se en reducering i kropsfedtet – en reducering, der vil noget!
Policosanol kan med fordel tages sammen med allicin og alpha lipoic acid-tilskud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Policosanol – Kolesterolnedsætning med bonus, 7.5 out of 10 based on 2 ratings