Protein til morgenmaden er sindssyg vigtigt

Får du nok protein til morgenmaden? Eller ligger du lidt på den lade side på dette punkt? Faktisk er protein til morgenmaden et ekstremt vigtigt punkt, som bliver glemt af alt for mange.

Får du ikke nok protein til morgenmaden bygger du ikke alene ikke muskler, men på den måde bliver en alt for stor del af din morgenmad kalorier, hvilket medfører øget fedtindtag. Hele 40 % af din morgenmads kalorier SKAL komme fra proteiner. 20 %, hvilket faktisk er en del mere, end mange mennesker indtager, er heller ikke nok på dette punkt.

Der er især tre gode metoder til at få nok protein til din morgenmad om morgenen. De tre muligheder er som følger:

  • Spis 2-3 hele æg. Dette kan dog for nogle være lige lovligt hårdt for maven, hvorfor mange rykker videre til nummer 2.
  • Økologisk bacon, økologiske pølser og hytteost er også udmærkede proteinkilder til morgenmaden.
  • Den tredje og sidste mulighed er, a du blander 30g proteinpulver med isvand og bunder dette i et glas. Dette er den nemmeste løsning, men ikke den bedste. Har du ikke overskud til at lave rigtig mad om morgenen, er det midlertidigt en god idé.

Naturligvis findes der andre former for proteinrige morgenmadskilder, om end disse er meget gængse og nyttige.

De første par dage med denne ”diæt”, kan det sagtens føles som om, at du stopfodrer dig selv. Men bliv ved; efter de første par dage vil du føle et fantastisk overskud og energiniveau ved at give dig selv masser af proteinkalorier om morgenen fremfor tomme kulhydratkalorier.

Det er, naturligvis, til hver en tid at spise diverse cereal-produkter, hvilket betyder stort set alle typer for cornflakes, stort set alle typer af müsli, diverse slikmorgenmader og des lignende. Disse er gode for absolut intet andet end at give dig et par ekstra centimeter rundt omkring livet.

honning monsteret med dårlig morgenmad
Et eksempel på dårlig morgenmad

Sørger du tværtimod for at få nok protein til morgenmaden, giver du din krop optimale muligheder for ikke alene at opbygge muskler, men i høj grad også at tabe fedt.

Er du for resten interesseret i en lavere fedtprocent på kroppen, kan du med fordel læse indlægget om fedttab ved hjælp af kulde og is. Kombiner en proteinrig morgenmad med tipsne i kulde-artiklen, og så kan du for alvor lige pludseligt mærke resultater!

Husk for resten, at du altid skal spise morgenmad, til du rent faktisk er mæt. At du spiser ”meget” morgenmad er ikke en vej til overvægt – det er den forkerte morgenmad til gengæld. Meget af den rigtige morgenmad giver blot din krop gode betingelser for at trives.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Protein til morgenmaden er sindssyg vigtigt, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar