Sådan finder du en sund restaurant

Er du på udkig efter sund mad når du spiser frokost eller måske til aften? Så har vi her guiden til hvordan du finder plads på en god restaurant i København. Også hvis det skal være sundt.

At finde mad i København

Der er utallige madtilbud i København. Vegansk, vegetarisk, low-carb, brunch, steaks og alt muligt andet. Det er en jungle og det kan være svært, at vide om man skal finde en god restaurant ved at gå på Trip Advisor, Eatie, Yelp, Facebook eller simpelthen ved at gå op og ned af strøget. (At gå en tur på strøget er dog sandsynligvis det værste man kan gøre. Her er næsten udelukkende turistfælder).

Hvad gør man så?

Topliste over de bedste spisesteder i København
På Eatie kan man finde en officiel topliste over de bedste restauranter i København. Listen er udarbejdet på baggrund af anmeldelser fra netop Trip Advisor, Yelp, Facebook, Google og flere review-sites. Listen viser de 25 restauranter (og spisesteder) som har dem højeste gennemsnitsscore på de forskellige anmeldelsessites. Der er således tale om et demokratisk approach til spørgsmål om “hvad er egentlig den bedste restaurant i København?”.

Find toplisten ved at gøre følgende:

1) Klik ind på eatie
2) Klik på “Top 100”.
3) Her kan du se en topliste ver de bedste restauranter i Danmark. Scroll ned under denne og klik på “København”.
4) Her får du vist en topliste over de bedste spisestede i vores skønne hovedstad.

Hvad kan man ellers gøre?

Hvis du vil have gode råd til lækre spisesteder i København er følgende nok de umiddelbart bedste at have i tankerne.
1) Hold dig fra Strøget. Her er som udgangspunkt proppet med turister og turistfælder, selvom der naturligvis er undtagelser.
2) Se mod f.eks. Nørrebro eller Vesterbro. Her finder du en del spændende spisesteder til rimelige priser.

Har du god tid til at gå en tur? 

Hvis du er mere til gåtur når du skal finde et godt sted, så prøv evt. at gå op ad Vesterbrogade. Start ved rådhuspladsen og gå ud af Vesterbrogade herfra. På vejen finder du flere gode steder. Særligt omkring Værnedamsvej er Vesterbro kendt for at have spisesteder som de lokale holder af at komme ved.

Er du mere til cyklen?

Overvej ligeledes at cykle langs Vesterbrogade. Du kan dog også bevæge dig hen til Nørrebrogade hvor der langs sidegaderne er en del god esteder.
Held og lykke og bon appetit 🙂
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)