Sådan holder du dig sund på ferien i USA

USA er i løbet af få år blevet en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Kombinationen af lave dollarkurser og nye og billige flyruter til både New York og Florida har fået flere danskere til at tage rejsen over Atlanten. Men USA er notorisk kendt for at være et land, der ulmer af usund mad og derfor kommer mange hjem med lidt for mange kilo på sidebenene. Men det er heldigvis let at undgå, så hvis du står foran at skulle rejse til USA, kommer der her en kort guide til hvordan du holder dig sund på rejsen.

1: Hold dig fra taxaerne – brug dine ben

Den første og måske bedste måde at holde sig sund på når man er på ferie er ved at gå fremfor at tage en taxa, en metro eller et tog. Hvis man skal på storbyferie i enten New York eller Miami er der masser af muligheder for at komme hurtigt rundt til fods. Når man er på storbyferie kommer man ofte til at gå mange kilometer hver dag, og dette bidrager til en højere forbrænding. Men at gå mange kilometer hver dag, vil ikke være nok hvis ikke man følger nogle af de øvrige råd på denne liste.

2: Drik vand i stedet for sodavand

En anden måde som man kan benytte sig af for at holde sig sund er at drikke vand i stedet for sodavand. Mange danskere drikker betydeligt mere sodavand, når de er på ferie, og netop i USA er sodavandene både ekstra store og ekstra billige i forhold til, hvad vi er vant til herhjemme, hvilket er den perfekte opskrift på øget kalorieindtag. Ved at drikke vand, sparer man sig selv for en stor mængde sukker, hvilket også giver mere energi, så man ikke føler sig så træt, når man kommer hjem på hotellet om aftenen.

3: Spis en ordentlig morgenmad

En tredje ting som kan være med til at gavne ens sundhed er, at man sørger for at få spist en ordentlig og energifyldt morgenmad. I USA er det langt mere almindeligt end herhjemme, at man går ud og spiser morgenmad for eksempel på McDonalds, men denne type morgenmad giver ikke noget energi på den lange bane og gør, at man har større sandsynlighed for at småspise i løbet af dagen. Hvis man bor på et hotel der serverer morgenmad, kan man med god grund sørge for at få sine depoter fyldt op der.

4: Gå i seng på samme tid hver dag

En sidste ting som kan gavne ens sundhed på ferien er at man sørger for at gå i seng på samme tidspunkt hver nat. Skæve døgnrytmer kan være svære at ryste af sig og i værste fald kommer man til at forvirre ens indre ur således at ens proteinsyntese og dermed ens restitutionsproces bliver svækket og dermed vil man hverken fysisk eller psykisk føle sig på toppen når man kommer hjem fra ferien igen.Hvis du selv overvejer at tage på ferie til USA, kan du finde et stort udvalg af billige flybilletter til USA her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)