Sådan holder jeg mig sund – Jannik Kragbæk

I den anden i vores række af interviews med spændende danskere, har vi haft fat i Jannik Kragbæk, der arbejder med online PR og derudover går meget op i især motion.

Som bekendt er der to sider af den sag at holde sig sund. Den ene side er, at man sørger for at spise ordentligt, og den anden side er, at man også sørger for at få trænet en masse. At holde kroppen i gang. Mens jeg har selv har tendens til at glemme sidste og huske det første, er der andre, der spiser grimt, men til gengæld får trænet en hel masse. Netop sådan en type af Jannik Kragbæk, der bor i  Herning og arbejder med online PR.

Pizza og crosstraining

Jeg har hørt fra dig, at du spiser skidt, men alligevel klarer dig ret godt?

“Ja, det er rigtigt. Jeg mener, livet er for kort til ikke bare at spise godt til en gang imellem. Derfor er jeg heller ikke bange for at tage på Sunset eller Burger King en gang imellem, for jeg ved godt hvad jeg laver. Som kompensation for hvad jeg spiser en gang imellem, sørger jeg nemlig for også at arbejde rigtigt meget med min krop, hvorfor jeg også er i ganske glimrende form den dag i dag. Det fungerer rigtigt godt.”

Men hvor meget pizza spiser du så egentligt?

“Det ville du faktisk blive overrasket. Det er nok en eller to gange om ugen, det sker. Jeg spiser, når jeg hygger mig sammen med mine venner eller efter en tur i byen (jeg er heller ikke for hellig til at drikke). Mange der spiser bedre end jeg gør ser ikke så godt ud (jeg er ikke for hellig til også at blære mig en smule). Men jeg laver nok fysisk til, at jeg alligevel kan bære det hele!”

Hvad træner du så?

“Jeg er medlem af FitnessWorld, hvor tiden bliver brugt især på holdene. Crosstraining er noget, jeg virkeligt nyder. Det at jeg ikke behøver at stå og pumpe en type jern hele tiden gør, at træningen bare bliver dét mere fornøjelig. Jeg har tit et par venner med til crosstraining, og så giver vi den mare maks gas her. Alle vinder på denne måde.”

Hvad så med frie vægte?

“Frie vægte er ikke noget, jeg benytter mig af særligt tit. Dette er der flere grunde til. Delvist fordi jeg synes det er nogle ærgerlige typer, der står ved vægtene, og delvist fordi, jeg gerne vil træne flere forskellige dele af min krop på en og samme tid. Og det mener jeg bare ikke at jeg gør, når jeg laver disse lidt kedelige isolationsøvelser.”

Vi siger tak til Jannik Kragbæk for at medvirke og smider i den forbindelse lige til link i retning af hans firma, der udøver søgemaskineoptimering og online PR som nævnt. Vi har ikke selv benyttet os af servicen, men er Jannik lige så dygtig til dette som han er til at træne, er der meget at glæde sig til.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sådan holder jeg mig sund - Jannik Kragbæk, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar