Samliv er sundt

Der er ingen tvivl om, at sex er sundt for dig. Det gavner nemlig på flere fronter, end mange umiddelbart havde troet. Til at starte med, får man forbrændt lidt kalorier. Gennemsnitligt forbrænder unge mænd omkring 4,2 kalorier i minuttet ifølge et canadisk studie. Unge kvinder forbrænder omkring 3,1 kalorier i minuttet. Dog varer akten gennemsnitligt 5 minutter og 24 sekunder – det er altså ganske få kalorier, der er tale om. Har man planer om at tabe sig, er det altså ikke sex man skal satse på. Dog hjælper det på det.

Flere og flere par benytter glidecreme

Når det kommer til sex, er der utallige midler, der kan tages i brug. Alt fra forskelligt slags legetøj til diverse piller. Nogle mere lovlige end andre. Dog vælger mange par at holde det lidt mere simpelt. Blandt dem, der gerne vil holde det på et simpelt niveau, er glidecremen ganske populær. Dette kræver nemlig ikke det helt store. Det er sådan set bare at anvende cremen. Der kræves altså hverken batterier eller noget andet, som visse stykker sexlegetøj eksempelvis gør. Pointen med glidecreme, er sådanset bare at gøre tingene nemmere. Der er naturligvis også glidecreme på de fleste kondomer. Er man ikke til den slags, er glidecreme en glimrende erstatning. Samtidig kan det også fungere som et ekstra hjælpemiddel.

Har man brug for mere motivation til at have sex, er der stadig flere fordele at hente. Man får blandt andet et sundere hjerte af sex. Dette er baseret på en undersøgelse foretaget af Wilkes University of Pennsylvania. Samtidig skulle der efter sigende være nedsat risiko for brystkræft hos kvinder. Dette gælder naturligvis kvinder, der har sex – hvert fald ifølde en fransk undersøgelse. Som om det ikke allerede var nok, sænker sex faktisk også blodtrykket. Det er bestemt kæmpe fordele, man får af at have sex.

Savner du en sexpartner, har mulighederne aldrig været større

Der er i dag mange digitale muligheder når det kommer til at møde nye mennesker. Alt afhængigt af hvad, man er interesseret i, kan det som regel findes. Der er eksempelvis den populære app kaldet Tinder. Her kan man komme i kontakt med fremmede mennesker som man kan mødes med eller date. Der er dog det ved det, at man som regel dømmer modparten ud fra de billeder, de har på deres profil. Dette er noget, der afholder en del mennesker fra appen. Heldigvis er der dog også andet end apps.
Der er nemlig også ganske almindelige datingsider. Her møder man også nye mennesker, man kan aftale at gå på dates med. Er man kun ude på at finde en sexpartner, findes der da også sider til dette. Hvis bare man kender sine egne behov, skal man nok finde nogle, der deler disse. Hvad end man er til det ene eller andet køn. Det er sådanset underordnet – bare man tilkendegiver det, man leder efter. Er man ikke til online chatting, kan man selvfølgelig altid tage en tur i byen med vennerne. Måske møder man en sød mand eller kvinde, man ender med at dele sit liv med. Mulighederne er mange. Det er bare med at udnytte dem.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)