Sex som motion i det lange parforhold

Vent en gang, skal sex ikke være noget to elskende personer har med hinanden, og skal det som udgangspunkt ikke handle om at vise sin partner intimitet.

Det er naturligvis en side af det hele, men derudover er der også en anden side af det hele, som vi kigger nærmere på her.

Situationen

Du er måske 5-10 år henne i dit parforhold. Alt er godt, din karriere kører, I har måske fået børn, bil og et lille hus uden for byen. Alt er i princippet som det skal være, på nær jeres sexliv. Der sker nemlig ofte det at mange begynder at glemme hinanden, eller begynder at finde hinanden mindre attraktive med tiden. Det er simpelthen noget der sker nogle gange, og noget vi ikke kan gøre noget ved. Eller er det.

Dine muligheder

Du kan vælge at lade alt stå til, og fokusere på alle de andre positive ting I har sammen, som eksempelvis jeres børn, fritidsinteresser etc. Der er dog en stor risiko for at I på den måde driver længere og længere fra hinanden og at I med tiden glider ud i noget der minder om et venskab, hvilket I sidste ende kan betyde at en af jer kommer til at begå det man bare ikke vil ende ud i, nemlig utroskab. Du kan også vælge at tage sagen i egen hånd og gøre noget ved det hele. Hvilket forhåbentligt vil medføre at i får et langt bedre forhold og bliver sammen.

Løsningsforslag

Løsningsforslaget ligger sig op ad motion. Ser du nemlig på sex som en del af din ugentlige/daglige motion ændrer billedet sig nemlig markant. I stedet for at det er noget du gør af lyst, kan du begynde at se på sex, som en del af din daglige motion, og med et mål om at forbrænde X antal kalorier. Dette vil betyde at du får dækket din daglige motion plus at din partner får dyrket motion, hvilket alt andet lige, med tiden gør ham eller hende mere attraktiv.

En ekstra bonus

En ekstra bonus er at du højest sandsynligt vil begynde at finde din partner mere og mere attraktiv og at I evt. får jeres sexliv tilbage. Ideen er at når man begynder at gøre noget igen og igen, så begynder det som oftest også at blive sjovt igen. Har du brug for ekstra hjælp, kan du evt. prøve dig af med diverse hjælpemidler.

Der er afgjort folk der ikke vil bryde sig om denne måde at tænke på, men det er noget du må tage med. Det er jo ikke fordi du ikke elsker din kæreste/hustru/mand, men fordi du gerne vil få noget mere ud af jeres parforhold.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)