Sundhed er vigtigt både ude og hjemme

Vi rejser rigtig meget til udlandet, og mange ender endda med at bosætte sig i udlandet, hvor de bor hele livet eller i et par år. Uanset hvad din situation er, så vil vi gerne slå et slag for, at du tænker på sundhed, når du rejser ud i verden og kommer hjem igen. Det er alt fra kosttilskud som magnesium til at dyrke motion.

Når du er på ferie eller kommer til et nyt land, kan det være svært at lave motionsformer som styrketræning, og derfor kommer vi her med nogle råd, som alle kan bruge uanset situation.

 

Bevæg dig mere

Bevægelse behøver ikke kun være, at du laver cardio som løb. Det er helt i orden at løbe en tur, men det kan tit også blive for meget, hvis du løber rundt. Noget så simpelt som at gå en tur, gør underværker for dit helbred.

De generelle sundhedsråd er, at du skal gå omkring 10.000 skridt, og det er nok de færreste, som kommer op på det, medmindre de har et arbejde, hvor de går rundt. Det vil typisk være noget i stil med 2 timer, så det er noget, man skal sætte tid af til.

Prøv at gå rundt i din by og nyd den, det er en hyggelig måde at få gået sine skridt på.

 

Spis sundt og grønt

Det sidste par år er danskere blevet langt bedre til at spise grøntsager, og det er en god udvikling, da du får en masse næring, når du spiser grøntsager.

Vi anbefaler, at du bliver tjekket hos lægen, om der er nogle mineraler eller vitaminer, som du mangler, for så kan du tage kosttilskud. Hvis du mangler magnesium, og det er umuligt for dig at få det gennem kosten, så kan du blot spise et tilskud med magnesium. Du har mange muligheder, når det kommer til det, og du kan se dem her.

Derfor skal du ikke gå at have dårlig samvittighed over din kost, for det er vigtigt, at du spiser noget, som gør dig glad. Men prøv altid at tænk sundhed ind i det og find madvarer, som gør dig sund og glad.

 

Lykke er vigtigt

Ofte når vi snakker om sundhed, så tænker vi på ting, som får os til at svede eller giver os dårlig samvittighed. Derfor gælder det om at tage sig sine forholdsregler og sikre sig bedst muligt, så bekymringerne ikke fylder det hele. Tænk fremad og rust dig bedst muligt mod alle livets knops, fx ved at hyre en advokat eller tegne gode forsikringer. Du kan finde gode advokater her.

Men noget af det vigtigste, hvis du gerne vil være sund er, at du sørger for at finde ud af, hvad der gør dig lykkelig.

Det kan være alt fra meditation til yoga. Men det er også ting som venskab og hygge med din kæreste eller ægtefælle. Du bør ikke spare disse ting væk i sundhedens tegn, for de er med til at gøre dig mere sund.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)