Tag på aktiv ferie og vedligehold din form og sundhed

Når vi tager på ferie, indebærer det ofte afslapning ved poolen eller på stranden og masser af lækker – men måske knap så sund – mad.

Selvom der skal være plads til at slappe af, spise en masse god mad og hygge, er det fordelagtigt ikke at gå på kompromis med din sundhed.

Med en aktiv ferie kan du få plads til begge dele – afslapning og hygge samt vedligeholdelse af en fit og sund krop, og nedenfor har vi samlet vores bud på destinationer, hvor du får det bedste af begge verdener.

Tag på fitnessrejse i Bali

Tag til Bali og nyd det smukke paradis, samtidig med at du i en fitness boot camp vedligeholder eller optimerer din krops sundhed.

Der udbydes nemlig fitnessrejser til Bali, hvor du i en uge træner på stranden med formålet at forbedre din cardio, forøge muskelmasse, tabe vægt eller noget helt fjerde.

Uanset hvad dit formål er, kan du i hvert fald være sikker på, at du vedligeholder din form under din ferie.

Udover træning, har du mulighed for at slappe af i spa, få massager, sole dig på hvide sandstrande og dyrke vandsport.

Dermed får du altså den bedste kombination af en ferie, hvor du både får slappet af i nye omgivelser, og kommer hjem med nye værktøjer til hvordan du kan vedligeholde en mere aktiv og sundere livsstil.

Tag på skiferie i en af nabolandene

Norge og Sverige har begge perfekt terræn til en skiferie med masser af sjov og adrenalin. Lyder et hurtigt getaway på ski som noget for dig, er en miniferie i en af disse to destinationer et godt valg.

Samtidig med at du holder dig aktiv ved at stå på ski og mærke adrenalinen gennem hele kroppen, har du på en skiferie nemlig også mulighed for at komme helt ned i gear, spise lækker mad, tage på spa og hygge med venner eller familie.

Det er altså en oplagt ferie, der er relativt billig, hvilket gør den perfekt til den spontane ferie.

Yogarejse på Kreta

Har du behov for mindre intens aktivitet, men vil du samtidig gerne holde dig fit, er en yogarejse perfekt til dig.

Her har du nemlig mulighed for at fordybe dig ved hjælp af meditation, og du vil få forskellige værktøjer til hvordan du kan komme i bedre balance.

Samtidig vil du have mulighed for at kombinere yogaen med badeferien. Her kan du sole dig ved poolen eller tage på stranden og tage en svømmetur i det utroligt klare vand.

Vil du gerne gå på opdagelse, er en vandretur i bjergene også perfekt. Alternativt kan man tage på opdagelse i den hyggelige by og spise lækker mad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)