Tre tips til en højere selvtillid

Sundhed er langt mere end blot at løbe en tur og spise kylling med ris. I dagens Danmark er det de færreste af os, som har tiden til at måle og veje hver eneste lille ting, så vi er helt sikre på, at vi får de nødvendige vitaminer og mineraler. Og ikke mindst den rette mængde af kalorier. Du kan sagtens være sund på trods af, at du ikke er fanatisk. Sundhed handler også om, hvordan du har det rent mentalt. Din sundhed hænger sammen med, hvordan din selvtillid er, derfor har vi i denne artikel samlet tre tips til, hvordan du kan øge din selvtillid.

Selvtillid er en individuel ting. Hvis du levede i en anden persons krop for en dag, ville du næppe føle dig tilpas i denne, på trods af denne person har verdens højeste selvtillid. Derfor bør du spørge dig selv om, hvad der skal til for, at du får en højere selvtillid.

 

Alle har dårlige dage. Dog bliver det slemt, når der er flere af de dårlige end af de gode dage. For at få din selvtillid op, skal du prøve at fokusere på dine stærke sider. Selvom det kan være svært, er det noget, som man bliver nødt til at arbejde med hver eneste dag. En måde du kan gøre dette, er ved at hver eneste morgen, skal du kigge dig i spejlet og sige tre gode ting om dig selv. Det kan virke plat, men undersøgelser viser, at hvis man gentagende fortæller noget positivt, vil hjernen begynde at tro på det, som man siger.

 

For mange mennesker hænger selvtillid sammen med en kropsstørrelse. Hvis man er utilfreds med sin krop, vil man næppe hoppe i en lille bikini og udstråle en høj selvtillid. Hvis det er tilfældet, at din selvtillid er negativ påvirket af din vægt, så bør du gøre noget ved det. Spis en sund og varieret kost og spis de søde sager med forbehold. For at få hurtigst mulige resultater, bør du supplere med motion. Det er ikke ensbetydende med, at du skal løbe et maraton næste måned. Du kan dyrke lige den motionsform, som du synes er sjov.

 

Oplever du mangel på selvtillid grundet mere permanente grunde? Det kan for eksempel være, at du synes, at du har en lidt for stor næse eller lidt for små læber. Det kan man desværre ikke træne sig fra. Man kan derimod besøge Inviocare og få en gratis konsultation. Her kan man høre en professionel om, hvorvidt det er muligt at få korrigeret det, som man er utilfreds med. Livet er simpelthen for kort til at gå at være ked af noget, som samtiden har gjort det muligt at ændre på.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)