3 møbler og gadgets til boligen som forbedrer din sundhed

Juletiden er på vej, og derfor er det ekstra vigtigt i denne tid, at værne vores krop mod den fede, søde og ikke mindst usunde mad, vi jo på et eller andet tidspunkt i julen, kommer til at proppe i os – om det er arbejdspladsens julefrokost, adventsmiddag eller julemiddagen i sig selv.

For de fleste af os kommer nemlig til at fortryde det de næste par uger efter, hvor den ugentlige løbetur lige pludselig er blevet umulig og at man har taget lidt for mange kilo på.

Problemet er blot, at de fleste mennesker ikke har tid til hverken at træne eller at tilberede tidskrævende og sund middag – især ikke i julen, som man jo siger er den travleste tid på året. Så hvordan kommer man omkring tidsnøden samtidig med, at man kan leve en sund livsstil? Løsningen hedder møbler og gadgets til boligen som kan hjælpe dig til en sundere livsstil, som ikke nødvendigvis behøver at kræve mere tidsforbrug.

Primabolig har listet 3 møbler og gadgets til boligen, som til sammen skaber en sundere livsstil på en mere effektiv måde. Herunder vil du finde alle de geniale møbler som alle bidrager til en sundere krop for dig.

Juster din kost og motion med en intelligent badevægt

withingsDu havde måske ikke regnet med, at en badevægt er en af de gadgets, som bidrager til din krops ve og vel. Det gør en simpel badevægt som udgangspunkt heller ikke. Men Withings, som er producenten bag den populære Withings WS-50 WIFI, har revolutioneret badevægte markedet, med deres badevægt som er meget mere end blot en simpel badevægt som kun måler vægten.
Withings kan udover vægten, også måle din fedtprocent samt BMI – det må siges at være en nyttig funktion, især hvis du prøver at tabe dig et par kilo. Som navnet antyder, nemlig “Withings WS-50 WIFI”, er denne smarte badevægt udstyret med WIFI, således at apparatet kan gå på nettet, og uploade det seneste vægt-resultat. Med deres smarte App samt website kan du tilgå alverdens statistikker om din progression gennem tiden – også et nyttigt redskab, som virkelig kan give dig motivation til at give den en ekstra skalle på den næste løbetur.
Nogle vil måske mene, at prisen på Withings WS-50 er en smule pebret; og det er bestemt ikke fordi jeg vil afvise den mening. Den vejledende pris er nemlig 1499,- kroner. Men det bør også tages i betragtning, at badevægten kan bruges af alle i familien. Badevægten kan nemlig med den smarte teknologi skelne mellem forskellige individer i familien. Det betyder, at det ikke alene er dig der behøver at gå på slankekur. Det kan f.eks. være en mild opfordring til hele familien ved næste juleaften.

Forbrænd mere fedt med et hæve- sænkebord

Juletiden er uden tvivl stressende. Og det kan også betyde, at der må ofres et par løbeture, til fordel for en så hyggelig juleaften så mulig. Det ville for så vidt være okay, hvis ikke det var fordi, at man havde et arbejde, hvor man sad ned på den flade det meste af dagen. Desværre er det de færreste der har et fysisk aktivt job.

Derfor kan det være nødvendigt, at få et hæve- sænkebord. Et hæve- sænkebord er, som navnet antyder, et bord som kan hæves og sænkes. Ikke alene får du en mere fleksibel siddestilling, når du smertefrit selv kan bestemme hvor højt bordet skal være, du har også mulighed for, at stå op mens du arbejder foran computeren – og her er der absolut mulighed for, at forbrænde et par hundrede kalorier gennem en hel arbejdsdag. Man anslår nemlig, at man forbrænder ligeså mange kalorier ved at stå op, som ved at gå i et normalt tempo. Så ligegyldigt om du vælger at stå op hele dagen, eller blot at gøre det et par timer, kan det virkelig betale sig. Har du derfor et hjemmekontor er det absolut værd at vurdere at investere i et hæve- sænkebord.

Sundere ryg med en ergonomisk kontorstol

kontorstol

En gennemsnitlig kontorarbejder sidder ned på en kontorstol i 7 timer – 7 timer! Det er altså for nogle mere end hvad man tilbringer i en seng! Derfor kan det virkelig være værd, at investere i en ordentlig kontorstol, som kan tage hensyn til din ryg, læn og skulder. Løsningen hedder en ergonomisk kontorstol. En ergonomisk kontorstol er en stol, som tager hensyn til din ryg, samtidig med at den er komfortabel at sidde i, så man kan arbejde effektivt. Der findes et stort udvalg af ergonomiske kontorstole i Danmark.

Nogle mere ergonomiske end andre. De fås ca. fra 1000,- kroner og opefter selv om det formentlig er mest anbefalingsværdigt at købe en over 2000,- kroner, da kontorstolene derunder ikke er specielt ergonomiske.

Når du kigger dig omkring på nettet og i butikker vil du måske blive forbavset over priserne på ergonomiske kontorstole. Men hvis jeg igen minder dig om, hvor lang tid du sidder på din kontorstol, kan det måske være værd at overveje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
3 møbler og gadgets til boligen som forbedrer din sundhed, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar