Koffeinens mange muligheder – skal du have en shampoo? :-)

Koffein er et fantastisk stof. Jeg bruger det personligt både i forbindelse med træning, studie og mit arbejde. Koffein opkvikker – og kroppen ser ikke ud til at kunne blive resistent over for koffein, hvilket kun er med til at gøre skidtet endnu mere interessant.

Jeg bruger selv koffein her:

Før jeg træner bruger jeg koffeinpiller købt på Bodylab.dk. Pillerne indeholder 100 mg koffein, der bliver frigivet i kroppen efter 20-30 minutter. Det passer meget godt med, at jeg lige er kommet ned i centeret og skal til at løfte tunge vægte.

en mand med fokusJeg bruger også koffein i forbindelse med mit arbejde med online markedsføring. Mens jeg sidder og skriver denne artikel sipper jeg til en energidrik indeholdende netop taurin, koffein og sukker. Energidrikke helt generelt set er noget farligt noget, men når man blot husker, at alt skal være med måde, går det nok.

Og når jeg studerer – jeg studerer jura på Aarhus Univeristet – bruger jeg også koffeinen til at holde mig klar og skarp. I den forbindelse er jeg heller ikke bange for at eksperimenteret med nootropics (som også går under navnet smart drugs). Virkningen er nogenlunde den samme alt afhængig af hvilken type af nootropics, du vælger at engagere dig i.

Kroppen bliver ikke resistent

Penicillin er en farlig ting. Det virker nemlig rigtigt godt og vi er som race ikke bange for at bruge det. Faktisk bruger vi det så meget, at vi som mennesker igen er ved at blive resistente over for penicillin.

Og så er det lige pludseligt igen muligt for os at dø af en simpel forkølelse eller af et snitsår, der går betændelse i.

Sådan er det ikke med koffein. Kroppen ser ikke ud til at blive resistent over for koffein. Så du kan bare gå amok med skidtet og blive ved med at nyde de fordele, der er associeret hermed.

Også shampoo

alpecinJeg bliver ved med at opdage nye steder, hvor koffein bliver brugt.

Et eksempel er shampooen Alpecin, der indeholder koffein. Koffein skal være med til at forhindre både skæl og hårtab. Nu har jeg ikke selv problemer med hverken eller, men jeg har hørt meget godt om den – så tjek linket, hvor den bliver solgt hos mine venner fra Made4men.dk. Det er dygtige fyre og jeg er sikker på, at shampooen er noget værd, når de har proppet den ind i deres sortiment.

Husk i øvrigt, at koffein ikke nødvendigvis øger din koncentration eller din hukommelse. Koffein giver dig mere energi. Det ender med at være et spørgsmål om, hvordan du behandler denne energi. Du kan sagtens drikke en masse koffein og ende med absolut intet at få noget, hvis du ikke behandler koffeinen ordentligt. Så er det sagt herfra. 🙂

Og endnu en husker. Hvis du for alvor vil få lavet noget fra hånden, har planer om at læse en bog og forstå hvad der står i den eller noget andet, der kræver masser af koncentration og dedikation, skal du have fat i sund kost, masser af søvn, motion og en i det hele taget sund livsstil. Det er hvad du skal ende med at lave på. Koffein er super, men klarer ikke jobbet helt selv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar