3 råd til mere motion

Flere og flere dyrker mere motion, hvilket er en vigtig udvikling i vores samfund. En udvikling der fører teknologien med sig. Hvis du oplever at det kan være svært at holde motivationen til at tage en løbetur i parken, så kan det være det være du skal tage teknologien i brug. Det er muligt at bruge et utal af værktøjer til at motiverer dig til at komme ud på grusstien.

Hold styr på dine tider

Det gælder for både, løb, cykling og sågar svømning, at det er vigtigt at holde styr på sine tider, så du kan se forbedring. Det er i forbedringen at mange finder deres motivation til at blive ved og gøre det bedre. Sørg for at skrive dine tider ned en gang i mellem, du kan evt. tage en 5 kilometer i så højt tempo du kan for at have noget at sammenligne med. Det aktiverer konkurrencegenet, og din lyst til at forbedre dig.

Brug teknologien

Der er et utal af måder hvorpå du kan bruge den teknologi du har ved hånden, til at forbedrer dig selv og din kondition. Det kan være en god idé at downloade en app til din mobil, der kan måle tiden og distance du løber. Ofte vil sådanne apps kunne hjælpe dig i form af kilometertider og antal kalorier du har brændt af under dit løb. Det kan ligesom med tiderne hjælpe en stor del til at give den en ekstra skalle, når du skal ud på den næste tur. Desuden findes der headsets og ure der kan hjælpe dig med at holde styr på din puls, sågar fortælle dig om du løber distancen på en gennemsnitshastighed.
Opret en playliste med noget musik der giver dig lyst til at bevæge dig, noget musik der pumper dig i gang. Mange at oplever at musikken hjælper på deres løbetur, og at det motiverer dem til at give den en tand ekstra. Der findes et utal af playlister der er designet til at hjælpe dig i gang, når pulsen er begyndt at banke, uanset hvilken musiktjeneste du benytter dig af. Hvis du benytter din telefon på løbeturen, er det vigtigt at beskytte din telefon, dette kan gøres i form af cover, så telefonen er polstret mod et uheld.  Få dit cover eller andet udstyr til din telefon hos Incover.dk.

Bevæg dig i fællesskab

De fleste af os danskere løber, cykler og bevæger os generelt alene, men det kan for mange være svært at holde motivationen til at komme ud på grusstien alene. Tag fat i en bekendt og sørg for at konkurrere mod hinanden, pres hinanden til at gøre det bedre. Så vil du ofte opleve at det vil give bedre resultater, når du skal i form.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)